2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست
ببینید، ما مردا ذاتا تنوع طلبیم،این تنوع طلبی اگه جلوشو بگیریم درسته، اگه نگیریم میشه یه آدم مثل همی ...

یعنی بخاطر تنوع طلبیش با منه؟ ی درصد به این فکر نکنم چون با بقیه فرق داشتم و آدم سالمیم منو میخواد ؟ شاید اصلا از رفتارم و سر سنگین بودنم خوشش اومده .. وگرنه دختر زیاده واسه خوابیدن چرا اومده با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیرم .. به هیچ وجه اینکارو نمیکنم .. هنوز اصلا سر اینکه میخوامش یا نه دودلم

افرین نرو به نظرم کات کنی بهتره ارزششو نداره من خودم بایکی بودم بهم پیشنهاد داد خیلی دوستش داشتم وبهش اعتماد داشتم ولی بازم کات کردم چرا چون به بازی روزگار اعتماد نداشتم حتی بهشم گفتم که نمیشه چینین چیزی چون به بازی روزگار اعتماد ندارم نمیدونم دراینده بهم میرسیم یانه 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

لطفا عادی سازی نکنین خانوم محترم پسرای۲۰سال پیش با الان خیلی فرق دارن

نه ببین ما اصلا چیز بنام پسر و دختر نداریم واژه ماده و نر مال حیوانه و ما انسانیم همه مون خوب بخونید و الان دخترا وزنان تنوع طلبی بیر ازهمه دخترا تو میل جنسی هزارن و پسرا صفر و من شنیدم پسرا خیلی هاشون قرص می خرن بتونن با زناشون رابطه داشته باشن خب ماهمه انسانیم و ختر و پسر نداره یعنی ماده و نر مال حیوان و من همین جوری بیست سال پیش ازدواج کردم و دخترا الان همه هولن و پسرا نه کم همه ما انسانیم 

.       

یعنی بخاطر تنوع طلبیش با منه؟ ی درصد به این فکر نکنم چون با بقیه فرق داشتم و آدم سالمیم منو میخواد ؟ ...

مگه نمیگید سرسنگین و ساده اید؟خب چرا وقتی از چنین دختری خوشش بیاد باید چنین پیشنهادی میده؟چرا شمارو میخواد پیشنهاد ازدواج نمیده؟گیریم از سنگینی و ساده بودن شما خوشش اومده که خیلی هم خوبه خب وقتی شما این درخواستشو قبول کنید به نظرتون براش میشید همون دختر سنگین و ساده؟شاید اصلا میخواد امتحانتون کنه که اگه قبول کنید و برید خونه پس اون دختری که فکرشو میکرده نیستید در نهایت سوء استفاده و تمام،یکم فکرکنید میفهمید برای شما قبول کرد این پیشنهاد دوسر باخته

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

منم همینطور ازحق نگذریمم همه پسرا اینجاهم بد نیستناا

این پسره تحصیل کردس صب تا شب داره درس میخونه سر کار میره ، ظاهر خوبی داره یعنی مقبوله نه اینکه ورزشکاری باسه هیلکش نه کاملا ساده ولی خوبه ب دل میشینه ، مودبه بهم احترام میذاره بهم توحه میکنه ، پخته س ینی بعضی وقتا ی حرفایی میزنه خودم تعجب میکنم از پخته و عاقل بودنش ...خانوادشم خوبن منو بهشون معرفی کرده اینا خوبیاش

نه ببین ما اصلا چیز بنام پسر و دختر نداریم واژه ماده و نر مال حیوانه و ما انسانیم همه مون خوب بخونید ...

طرز فکر من با طرز فکر شما یکی نیست درضمن لطفا همه دخترا یکی نبینین همه هول نیستن لطفا دیگه ریپ نزن

افررررررررین

بدیاشم اینکه ... از روز اول ادا عاشقارو درمیاورد حرفای احسیس میزد ک بری میمیرم و اینا ... مشخصه دروغ میگه حتی منی ک دخترم و احساساتی اون موقع هیچ کششی بهش نداشتم کوجیک ترین حسی بهش نداشتم اونم منو زیاد ندیده بود ک بگم عاشقمه ... زبون بازه ب شدت و منم میفهمم داره با حرفاش خامم میکنه و از ته دلش نیست ...دوست جتس مخالف زیاد داره باهاشون وقت میگذرونه چن ماه یبار جمع میشن میرن مسافرت...مشروب میخوره سیگار میکشه ک من دوست ندارم .. بار دوم بغل و بوسو شروع کرد .. هوله یکم ‌‌‌.. اینم بدیاش

این پسره تحصیل کردس صب تا شب داره درس میخونه سر کار میره ، ظاهر خوبی داره یعنی مقبوله نه اینکه ورزشک ...

گول این چیزارو نخور عزیزم بعضیا بازیگر خوبین