2777
2789
عنوان

اینقد گریه کردمم کور شدم

133 بازدید | 13 پست

خیلی وقته به یه موضوعی فک میکنم که نکنه منم دچارش بشم 

چی بگم یه مرضیه تقریبا و با خودم میگم حتنا اینجور میشمم چون بهم الهام میشه و بخاطر همین حالم بده و نمیتونم خودمو قانع کنن که این اتفاق نمی افته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانشناس 

ولی یادت باشه تو داری غصه و ناراحتی چیزی را میخوری که بهش دچار نیستی 

خدا قهرش میگیره یل به قول بعضی ها کارما کاری میکنه که واقعا به اون درد دچار بشی 

پس الکی ناراحت نباش و الان که سالمی شکرگزار باش 

معولا خیلی ها خود منم بعضی اوقات از ذهنم رد میشه اگه فلان بیماری را بگیرم چی ولی سریع از یادم میبرم به چیزهای خوب فکر کن یه کلاس برو ثبت نام کن و وقتت پر بشه و ذهنت را تو آینده ی ببین مثلا تو کلاسی که میری پیشرفت کردی

همش شیطانها شیطان شیطان...لعنت خدا بر وسوسه های شیطان افسونگر

عزیزم نه  اینا وسواس فکری یجور اختلاله

تحقیق کردم افرادی که هستند که از منو تو بدترند .

اختلال اسکیزوفرنی که ترس ها تبدبل به توهم واقعیت میسن فقط باید  رفت  روانپزشک

بازشماخوبی من‌هردوستم‌یک‌بیماری میگیره منم‌تاچندوقت حس میکنم اون بیماری رودارم همین چندوقت پیش دوستم سنگ صفرا گرفت انقدرتلقین کردم علائمشوگرفتم مجبورشدم رفتم سونوتابفهمیدم‌سالمم😂