2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بن مژه زدم ۵ روز پف داشت چشمام

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

وای من هربار میرم ترمیم خط چشمم تا یک هفته از زندگی میوفتم وحشتناک درد و ورم و سوزش داره 

سر ترمیم ابروهام انقدر اذیت نمیشم چشم خیلی حساسه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

وای من هربار میرم ترمیم خط چشمم تا یک هفته از زندگی میوفتم وحشتناک درد و ورم و سوزش داره سر ترمیم اب ...

من همین امروز رفتم مزو زیرچشم انجام دادم

دکتر گفت زیرچشات کبود میشه 

ولی هیچیم نشده اصلا نه کبود شده نه ورم کرده 

خداکنه برای خط چشمم هیچی نشه😅

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
من همین امروز رفتم مزو زیرچشم انجام دادمدکتر گفت زیرچشات کبود میشه ولی هیچیم نشده اصلا نه کبود شده ن ...

نمیدونم

به هرحال فرد با فرد متفاوته

من پوستم نازکه هرکاری کنم نابود میشم

لیزر هم که میرفتم از شدت درد اشکم درمیومد درحالی که رولی بود و کم درد ترین دستگاه بود

وکس و اپلیدی هم که دیگه اصن نگم 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نمیدونمبه هرحال فرد با فرد متفاوتهمن پوستم نازکه هرکاری کنم نابود میشملیزر هم که میرفتم از شدت درد ا ...

من هربلایی بگی سر خودم آوردم چیزیم نشده 

تنها چیزی که پوستم یکم واکنش داشت فیلر بود که ورم داشت اونم طبیعی بود 

لیزر درد نداشت برا من

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶