2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺣﺎﻻاﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﻣﻨﻢ ﺟﻮاﺏ ﺑﺪﻥ.

ﻣﻨﻢ ﻫﺮﻣﺎﻩ ﺣﺪﻭﺩﺳﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﻧﻮاﺭﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺗﺼﻮﺭ ﻛﻨﻴﻦ.ﺳﻮﻧﻮﺭﻓﺘﻢ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖ.ﻫﺮﻣﺎﻩ اﺯﻳﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻠﺶ ﺩﺭﺩاﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﻴﺸﻪ. ﺭﻭﺯاﻭﻟﻢ ﺑﺎﻳﺪﺁﻣﭙﻮﻝ ﻭﺳﺮﻡ ﺑﺰﻧﻢ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﺧﺪاﺷﻔﺎﻣﻮﻥ ﺑﺪﻩ.ﻛﻼﻓﻪ ﺷﺪﻡ ﻛﻼﻓﻪ

قبل از عقد دکترا میگفتن ازدواج کنی خوب میشی,الان عقدم اما رابطه کامل دارم درد پریودیم هیچ فرقی نکرد,الان دکترا میگن زایمان کنی خوب میشی,خخخخخ

قبل از عقد دکترا میگفتن ازدواج کنی خوب میشی,الان عقدم اما رابطه کامل دارم درد پریودیم هیچ فرقی نکرد, ...

ﮔﻮﺵ ﻧﺪﻩ. ﻫﻤﻴﻨﺎﺭﻭﺑﻤﻨﻢ ﮔﻔﺘﻦ.اﻵ ﻣﻴﮕﻦ ﭼﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩﻣﻴﺸﻲ ﺑﻌﺪاﺷﺎﻳﺪﻧﺎﺯاﺑﺸﻲ ﺑﺮاﻫﻤﻴﻦ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻧﻲ ﻧﻲﺩﻭﻡ ﺑﺑﻴﺎﺭﻡ.اﻟﺒﺘﻪ ﺷﺸﻤﺎﻫﻪ اﻗﺪاﻣﻢ ﻭﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
البته اینم بگم ک من کیست تخمدان داشتم,سه سال پیش عمل کردم,عملمم مثه سزارین بود  شما خدانکرده ک ...

ﺗﻮﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ااﻭﻟﻢ ﻛﻴﺴﺖ ﺩاﺷﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﻭﺟﻮﺩﻛﻴﺴﺖ ﺑﺎﺭﺩاﺭﺷﺪﻡ ﻭاﺯﺑﻴﻦ ﺭﻓﺖ. ﺣﺎﻻﻣﻴﮕﻦ اﺯﻣﺎﻫﻢ ﺳﺎﻟﻢ ﺗﺮﻱ ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻤﻪ

ﺗﻮﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ااﻭﻟﻢ ﻛﻴﺴﺖ ﺩاﺷﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﻭﺟﻮﺩﻛﻴﺴﺖ ﺑﺎﺭﺩاﺭﺷﺪﻡ ﻭاﺯﺑﻴﻦ ﺭﻓﺖ. ﺣﺎﻻﻣﻴﮕﻦ اﺯﻣﺎﻫﻢ ﺳﺎﻟﻢ ﺗﺮﻱ ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ...

ینی ممکنه منم باردارنتونم بشم؟؟؟؟واااای خدااا