2777
2789
ینی ممکنه منم باردارنتونم بشم؟؟؟؟واااای خدااا

اﺯﺣﺎﻻﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ اﺳﺘﺮﺱ ﻧﺪﻩ.ﻫﺮﭼﻲ ﺧﺪاﺑﺨﻮاﺩ.ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﻋﻤﻢ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻳﻪ ﻧﮕﺮاﻧﻢ. ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﮕﻢ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺭﭼﻲ ﺑﺎﺷﻪ.ﻣﻨﻢ ﻧﺒﺎﻳﺪﻧﮕﺮاﻧﺒﺎﺷﻢ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
اﺯﺣﺎﻻﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ اﺳﺘﺮﺱ ﻧﺪﻩ.ﻫﺮﭼﻲ ﺧﺪاﺑﺨﻮاﺩ.ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﻋﻤﻢ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻳﻪ ﻧﮕﺮاﻧﻢ. ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﮕﻢ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺭﭼﻲ ﺑﺎﺷﻪ.ﻣﻨﻢ ﻧ ...

هرچی خدا بخواد.....خداروشکر ک حداقل ی بچه داری گلم خیرشو ببینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشكال نداره 😬 فقط اگه واسه مشكل منم چيزي ميدونيد راهنماييم كنين

ﺧﻮاﻫﺮﺷﻮﻫﺮﻣﻨﻢ اﻭاﻳﻞ اﻳﻨﻂﻮﺭﻱ ﺑﻮﺩ ﻭﭘﺮﻭﻻﻛﺘﻴﻦ ﺩاﺷﺖ.ﺷﻤﺎﻫﻤﺪاﺭﻳﻦ?

ﺣﺘﻤﺎﻳﻪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺑﺮﻳﻦ ﭘﺮﻭﻻﻛﺘﻴﻦ ﺯﻳﺎﺩﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻋﺎﻣﻠﺶﺑﺑﺎﺷﻪ. اﮔﻪ ﺩاﺷﺘﻴﻦ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺷﻴﻦ.ﺧﻮاﻫﺮﺷﻮﻫﺮﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
هرچی خدا بخواد.....خداروشکر ک حداقل ی بچه داری گلم خیرشو ببینی

اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﻫﻤﻤﻮﻥ ﻣﺎﻣﺎﻧﺴﻪ ﺗﺎﻓﺮﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ.ﺁﻣﻴﻦ

ﺧﻮاﻫﺮﺷﻮﻫﺮﻣﻨﻢ اﻭاﻳﻞ اﻳﻨﻂﻮﺭﻱ ﺑﻮﺩ ﻭﭘﺮﻭﻻﻛﺘﻴﻦ ﺩاﺷﺖ.ﺷﻤﺎﻫﻤﺪاﺭﻳﻦ? ﺣﺘﻤﺎﻳﻪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺑﺮﻳﻦ ﭘﺮﻭﻻﻛﺘﻴﻦ ﺯﻳﺎﺩﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻋﺎ ...

چند روز ديگه بايد برم دكتر جواب عكس رنگيمو ببرم براي اين موضوع هم بهش ميگم