2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 166 پست
آب بزن ایرادی نداره، اون چسب با آب کنده نمیشه منشی ش چرا انقدر زورش میاد جواب بده؟!

جونش درمیا. این دکتره کارش شده اشنا پارتی، از هرکی خوششون بیا تحویل میگیرن. امروز یه پسره اومده بود چسب عوض کنه به منشی گف اروم بزن دردم میا چنان با داد گفت دردت میا نمیومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرم شستشو بده با سرنگ سرمو فشار بده داخل بینیتبکش بالا ک از حلقت رد بشه از دهن تف کن البته من ک ا ...

ممنون عزیزم. 18 روزه عمل کردم. قرص هارو خوردم. فاصلش خوب بود. دیروز پانسمان برداشت چسب زد اینجوری شده. افتضاح شده سوراخا

خواهر منم میخواد عمل کنه استرس داره میگه اگه بد بشه چی یکارکنم 65هزینه شهشما کجا عمل کردین چقد هزینه ...

35 شد عملم ولی خب هزینه عکس و ازمایش و دارو هم هست. 

والا من اصلن استرس نداشتم بد بشه ولی بد شده، نابود شدم. بااینکه بینیم خیلی بد نبود 

اره دیدم تجربه عمل بینی. اتفاقن اونارو نگا کردم گفتن سرم شستشو استفاده کن. پماد بزن. بعد من از منشی ...

خیلی بی تعهد و بی مسئولیت هستند اکثر این جراح های زیبایی 

پول رو که میگیرن دیگه آدم رو نمی‌شناسن 

جونش درمیا. این دکتره کارش شده اشنا پارتی، از هرکی خوششون بیا تحویل میگیرن. امروز یه پسره اومده بود ...

خدا شاهده دور و وری های جراح های زیبایی، ادایی ترین آدم های روی زمین هستن 

ممنون عزیزم. 18 روزه عمل کردم. قرص هارو خوردم. فاصلش خوب بود. دیروز پانسمان برداشت چسب زد اینجوری شد ...

بعد ۱۸روز گچو پانسمانو برداشت؟😐😐😐

درست میشه سوراخایه بینی من خوب بود ولی واسه داداشمو یادمه شرقو غرب بود یکی گرد یکی مثله تخمه بود شکلش الان عالی شده 

♥️🫶🏼

ی پیج هایی تو اینستا هست برای مراقبت بعد از عمل اونا رو دنبال کن عمل بینی رو انگلیسی سرچ کن میاره از ...

بهترین کار. منم دوستم عمل کرده بود پیش همین دکتر. قیافش ازاین رو به اون رو. 

قشنگ 4،5 سال سنش کمتر شده بود. گونه هاش اومده بود بالا. اینقد تو گوش من خوند تو هم برو خشگل میشی خیلی راحته. 

ولی من اصن قیافم تغییر نکرده تازه زشتر شدم اینقد لب بالام کشیده شده دندونام معلومه. 

سر عملم خیلی اذیت شدم. خیلی درد داشتم

خیلی بی تعهد و بی مسئولیت هستند اکثر این جراح های زیبایی پول رو که میگیرن دیگه آدم رو نمی‌شناسن

دقیقا. البته اینم بگم دکتره پاس میده به دستیار و منشی. دوتا دستیار داره. اونا جونشون درمیا هیچی نمیگن. 

بهترین کار. منم دوستم عمل کرده بود پیش همین دکتر. قیافش ازاین رو به اون رو. قشنگ 4،5 سال سنش کمتر شد ...

اره عمل بینی خیلی ریسکی هست 

دقیقا ی دکتر ی نفرو عمل می‌کنه و بسیار عالی میشه همون دکتر یکی دیگه رو عمل می‌کنه و جالب نمیشه به جنس پوست شخص و بیس قیافه شخص هم خیلی ربط داره یعنی عمل بینی به تنهایی معجزه نمیکنه .من که کم کم دارم بیخیال میشم هردکتری پیدا میکنم باز ی عده ازش ناراضی هستن و میترسم 

البته شما ناامید نشو صبر کن تا جا بیفته خیلی صبوری میخواد