2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست
بابا ترس نداره که خخخخخ ما کردسنی هستیم غرب کشور نزدیک مرزیم...داشتیم تی وی نگا میکردیم اخبار کردست ...

خداروشکر که شما و خانوادتون سالمید ادم که خونه و زندگیش امن باشه ترسی نداره اون برای خونه های کاهگلی و روستایی که اوار میشه وگرنه خونه های ما که امنه الان برای تونه ی شما اتفاقی افتاد؟

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
گسلهای تهران بله ولی گسل اشتهاردومشکین دشت فعاله.من خودم شهریارم ولی دوستم تهرانیه گفت زلزله کرج روخ ...

اونم گفتن اگه بیاد امکان نداره بیشتر از ۶ ریشتر بیاد ما که ۵ ریشترو داشتیم خداروشکر هیچیم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از عمدا یه همچچین عنوانیو زدم که همه بخونن و دیگه یه همچین تایپیکایی نزنن بعدشم درسته اسمش ترس دا ...

دوست عزیز بله نیتت خیره 

ولی به نظرت مثلا اون خانم حامله ای که گفتی میگه وایستا برم تو تاپیک ببینم چه خبره بعد بترسم ؟ 

بعدشم میبینی که بحث همونیه که در بقیه تاپیکهای زلزله هست . همونایی که گفتی نزنیم ! 😀

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خداروشکر که شما و خانوادتون سالمید ادم که خونه و زندگیش امن باشه ترسی نداره اون برای خونه های کاهگلی ...

نه خدارو شکر چیزی نشد فقط وسایلمون میشکستن

در ورودیمون شیشه بود اونم شکست و ترک ور داشت 

خیلی بد بود .... 

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
دوست عزیز بله نیتت خیره  ولی به نظرت مثلا اون خانم حامله ای که گفتی میگه وایستا برم تو تاپیک ب ...

اره عزیزم مطمئنم اون خانومه حامله حتما میاد باز میکنه میخونه بعدش شاید یه درصد تایپیکم ارومش کنه شاید البته🤗🤗

ما که رفتیم سرپل ذهاب خیلی بد بود عملا یه سری خانواده شن از دست دده بودن و مثل کمپ آوارگان زندگی میک ...

انشالله دیگه شاهد یه همچین صحنه هایی نباشیم

خوب به نظر شما اتفاق نمی افته

معلومه که اتفاق نمیفته اگرم بخواد خرابی داشته باشه برای خونه هایی که در حد خونه های روستایی ساخته شده باشن بعدم همه ی مسئولین گفتن که بیشتر از ۶ ریشتر تهران یا کرج زلزله نمیاد البته اگه بخواد بیاد که اونم گفتن دیگه گسلهای تهران غیرفعال شدن

والا وقتی زلزله اومد خونه ی ما شبیه گهواره ی بچه بود که تند هولش بدن خخخخ اینقد حسش کردیم دیگه ...

تجربه وحشتناکی هست زلزله.من تاحالا هزاربارتصورکردم زلزله شدیداول برق قطع میشه درکمترازیک ثانیه شی شه ودیو ارها وکف میلرزن اوار هاچطورمیریزه اینهمه ویرانی درکمترازسی ثانیه واقعا وحشتناکه

تجربه وحشتناکی هست زلزله.من تاحالا هزاربارتصورکردم زلزله شدیداول برق قطع میشه درکمترازیک ثانیه شی شه ...

بله خیلی وحشتناکه

آدم اون لحظه فقط میخواد از یه جایی فرار کنه بیرون ما هم برقمون قطع شد اون همه پله رو با تاریکی رفتیم پایین تازه بابا بزرگمم بود

شاید 1 دقیقه طول کشید ولی انگار 1 ساعته داره زلزله میاد اونقد میترسیدیم...خیلی بد بود

بعد از اونم تا زلزله میومد تو خیابونا  و پارکا آواره بودیم

معلومه که اتفاق نمیفته اگرم بخواد خرابی داشته باشه برای خونه هایی که در حد خونه های روستایی ساخته شد ...

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی کارشناسها گفتن گسل کرمانشاه انرژی عجیبی ازادکرده چون اون گسل هم تخمین زدن بیشترازشش ریشتر توانایی نداره ولی بیشترازهفت ریشترانرژی ازادکرد هنوزکسی نمیدونه چرا

بله خیلی وحشتناکه آدم اون لحظه فقط میخواد از یه جایی فرار کنه بیرون ما هم برقمون قطع شد اون هم ...

ولی تجربه شدفرارنکنیم کنارستونهای ساختمان وجاهای امن پناه بگیریم بعدتموم شدن اگه زنده موندیم خارج بشیم.بعدزلزله احتمال برق گرفتگی هم بالاست چون سیمهای برق پاره شدن وتوراه پله وهمه جاپخش هستن

ولی تجربه شدفرارنکنیم کنارستونهای ساختمان وجاهای امن پناه بگیریم بعدتموم شدن اگه زنده موندیم خارج بش ...

والا اون لحظه ها آدم هیچی به فکرش نمیاد جز فرار کردن و راه در رو

بله خیلی وحشتناکه آدم اون لحظه فقط میخواد از یه جایی فرار کنه بیرون ما هم برقمون قطع شد اون هم ...

من بادختر15 روزم فرارکردم حتی4شبم توچادرخوابیدیم خیلی سخت بودایشالادیگه اتفاق نیفته ازترس نمیتونم یه لحظه ازدخترم جدابشم همش توفکراینم اگه راه فرارنداشتم دخترموکجابزارم ک صدمه نبینه

خداجوونم مراقب عشقم باش💝خدایاشکرت بخاطرهمه چی
ولی تجربه شدفرارنکنیم کنارستونهای ساختمان وجاهای امن پناه بگیریم بعدتموم شدن اگه زنده موندیم خارج بش ...

واسه خونه های مسکونی فرارکردن بهتره اماواسه آپارتمان نه

خداجوونم مراقب عشقم باش💝خدایاشکرت بخاطرهمه چی