2777
2789
عنوان

شما جای من باشید برای کنکور می‌خونید یا استخدامی با یه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
استخدامی یا کنکور برای فرهنگیان بده اگر سنت میخوره

آخه برای فرهنگیان باید انسانی باشه رشتم 

کتاب هاشو از کجا گیر بیارم.   عربیش سخته منم شرایط کلاس رفتن ندارم

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی جدی هستی و اراده داری بخون واسه دندون و دارو . سنتم خیلی کمه عالیه . فقط باید جدی باشی و از ...

به نظرت بدون کلاس رفتن میتونم !؟ 

آخه میگن ترمیم معدل  سوالات رو خیلی سخت میدن 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
تا پنج سال آزمون استخدامی معلمی بگیرن بازم معلم کم دارنمن خودم آزمون استخدامی دادم معلمی قبول شدم

تبریک میگم گلم 

الان من بخوام برای استخدامی بخونم کدوم منابع رو بگیرم که تا سالذ۱۴۰۵ تغییر نکنه   

تبریک میگم گلم الان من بخوام برای استخدامی بخونم کدوم منابع رو بگیرم که تا سالذ۱۴۰۵ تغییر نکنه

ببین راستش دقیق نمی‌دونم اینا رو همه تو یه کانال تو تلگرام میزاشت اون موقع من دیدم منابع ممکنه هی تغییر کنه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

به نظرت بدون کلاس رفتن میتونم !؟ آخه میگن ترمیم معدل سوالات رو خیلی سخت میدن

اره عزیز دلم . برو مصاحبه ی شایان دهقانی رو توی اپارات نگاه کن بنویس مصاحبه ی مهندس شاکرزاده با شایان دهقانی . پسره در حدی فقیر بوده که خونشونم از دست میدن سال کنکور توی پارکینگ فامیلشون زندگی کردن . نه کتاب داشته نه کلاس نه هیچی . تمام کتابارو پی دی اف خونده و تمام فیلمارم از گوشی دیده . تسلیم نشو اصلا . یه پسر دیگه هم تو اینستادیدم اسنپی بود اونم یه دونه کتاب و فیلم پول نداشت بگیره همشو باگوشی دید داروسازی تهران قبول شد

عالی میتونم بپرسم رشتت چیه؟ ابتدایی سخت نیست واقعا؟

من روانشناسی خوندم

اون سالی که من آزمون دادم ابتدایی راحت تر از دبیری بود.

هی تغییر می‌کنه میگن امسال ابتدایی سخت تره مشخص نیس که

بعد یه چیزی اسی منابع عمومی رو حتما بخون ۱۰۰ درصد تغییر نمیکنه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...