2777
2789
بابا انقدر افتضاح بود انقدر...

چه زبانی میرفتی کدوم شهر 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان نمیرفتم یه کلاس دیگه بوده

اهااا اوکیی فقط پولو میخواان همینو بسس رفتم یوتیوب تلگرام دیدم خیلی بهتر بود 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
اهااا اوکیی فقط پولو میخواان همینو بسس رفتم یوتیوب تلگرام دیدم خیلی بهتر بود

در سال میدونی چقدر در امد دارن، بعد فقط کافیه بگی استاد من با فلان تدریش مشکل دارم میجنگن باهات انگار چی گفتی...مثلا پول میدی بیرون بهتر تدریس یاد بگیری بدتر میکنن..

در سال میدونی چقدر در امد دارن، بعد فقط کافیه بگی استاد من با فلان تدریش مشکل دارم میجنگن باهات انگا ...

به خداا دیگ یوتیوب یا جاهایی دیگ هی میخوان بهت دوره بفروشن در صورتی اصلا چیزی یاد نمیگیری باید انقد بگردی

به خداا دیگ یوتیوب یا جاهایی دیگ هی میخوان بهت دوره بفروشن در صورتی اصلا چیزی یاد نمیگیری باید انقد ...

بخدا همین دوره ها و کلاسای انلاین خیلی بهترن، مبلغشونم پایین تره...

الهی که خیر نبینن

بخدا همین دوره ها و کلاسای انلاین خیلی بهترن، مبلغشونم پایین تره...الهی که خیر نبینن

اوناهم خوب بودن ولی دارن هی دوره اش میکنن و من کلا از مجازی زیاد یاد نمیگرم یعنی کلا نمیتونم باهاش حس خوبی بگیرم