2777
2789
عنوان

محاسبه سن بارداری در ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 18 پست

عزیزم اگه مایل بودی بیای گروه بارداریمون تو تلگرام که از تجربیات هم استفاده کنیم، به آیدی تلگرام من پیام بده

Kaataayoun@

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

سلام گلم خوب هستین ازتون چن تا سوال در مورد ای وی اف داشت ممنون میشم جواب بدین 

اگه فقط تنبلی تخمدان داشته باشم و درمان نشدم برام انتقال جنین رو انجام میدن؟

جنین از اسپرم شوهرم هست؟

در چه شرایط باشی دکتر ای وی اف رو پیشنهاد میده ؟

چطور انتقال رو انجام میدن با چی؟

اگه کیست داشته باشم انتقال جنین رو انجام میدن؟

مرکز خاصی برای ای وی اف رفتین؟ یا دکتر مطب خودش براتون انجام داد؟

کلا هزینه چقدر شد هزینه انتقال ؟تعیین جنسیت رو انجام دادین اگه دادین چقدر هزینه شد ؟

ببخشید عزیزم ممنون اگه جواب بدین🌸🩷🌸🩷🩷🩷🩷

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوب هستین ازتون چن تا سوال در مورد ای وی اف داشت ممنون میشم جواب بدین اگه فقط تنبلی تخمدان ...

عزیزم من پیامتونو دیر دیدم ولی انگار بارداری انشالله به سلامتی بغلش کنی❤️❤️

عزیزم من پیامتونو دیر دیدم ولی انگار بارداری انشالله به سلامتی بغلش کنی❤️❤️

سلام عزیزم ممنون ازت ارع شکر خدا باردارم مرسی ازت🌹💖

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️