2777
2789
عنوان

راهی واسه چاق شدن انگشتای دست هست

51 بازدید | 6 پست

دیگه داره کفریم میکنه انگشتر گرفتم سایز شیش بزرگه انگشتام عین چوب خشک چیکار کنم ب نظرتون 

جز چسب واسه انگشتر چیز دیگه ای هست ک بزنم بش کوچیک بشه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
و منی که دوست دارم انگشتام خیلی لاغر شن

نه عزیزمن نخاه هیچ انگشتری اندازم نیست یه حلقه ست با پارتنرم گرفتیم بیچاره هزار بار رفت کوچیک ترشو بگیریه اخرین سایزش شیش بود حالا گشاده 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انگشتر فک کنم ۶خیلی بزرگ شه.دوست دارم نیم بند بندازم ولی سایز انگشتم‌پیدا نمیکنم

ما سته مال من تک نگینه حس میکنم ضایعس نگاه