2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست
برای خودمون متاسف هستم بااین عقاید پوچشون

پیری و کوری و مریضی و پرستادی کردنشون واسه دختره بدبخته 

محبت و قربون صدقه و ارث و میراث شون واسه پسراشون 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

احساس میکنم خیلی آدم صبور. وخوش اخلاقی هستی،،اهل کدوم شهری

ممنون عزیزم... کاملادرست حدس زدین......آفرین که با ی تایم کوتاه صحبت کردن،متوجه شخصیت ادما میشین....بچهام بهم میگن دریا دل.....خراسانیم......شما هم خوش اخلاقو فهمیده هستین....شما مال کدوم شهرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم آخه مهربونم حرفاشونو به کتفت بگیر بزار هرچی میخان بگن خدا دوتا دسته گل بهت داده الهی سایه ...

قوربونت برم،،آره دوتادخترناز ولی خوب بعضی حرفها بدجورزخمی میکنه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

پیری و کوری و مریضی و پرستادی کردنشون واسه دختره بدبخته محبت و قربون صدقه و ارث و میراث شون واسه پسر ...

پسرهم تا به سروسامون میرسه آدم حسابشون نمیکنه 

ممنون عزیزم... کاملادرست حدس زدین......آفرین که با ی تایم کوتاه صحبت کردن،متوجه شخصیت ادما میشین.... ...

واقعاازآشنایی وهم صحبتیتون خوشحال شدم،،من اهل اشنویه هستم ،،یکی ازشهرهای کوچیک ونزدیک به ارومیه 

ممنون عزیزم... کاملادرست حدس زدین......آفرین که با ی تایم کوتاه صحبت کردن،متوجه شخصیت ادما میشین.... ...

شهرخیلی سرسبزوباصفاییه امیدوارم یه. روز بتونیم میزبانتون باشیم

واقعاازآشنایی وهم صحبتیتون خوشحال شدم،،من اهل اشنویه هستم ،،یکی ازشهرهای کوچیک ونزدیک به ارومیه

منم خوشحالم از آشناییتون.   از هم صحبتی باشما....من اشنویه و ارومیه نیومدم...ولی شوهرم بار آورده برای اونجا....دخترای نازو خوشکلتو در آغوش بگیر که تو با داشتن اونا خوشبخت ترینی....موهاشونو بلند کن...بزار زیباییشون چشمهارو خیره کنه....بزار همه بادیدن رابطه ی شما و فرشتهاتون...حسرت دختر داشته باشن....امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه...ودختراتونو در بهترین موقعیتها ببینی....تا حرفایی که امروز بقیه بهتون میگن و دلتونو آزرده خاطر میکنن....از یادتون بره..........امیدوارم در جوار بچهاتونو همسر گرامی همیشه شادو پر نشاطو سلامت باشیدو در آینده ای نزدیک خانه ی خدا رو زیارت کنیدو پیاده روی اربعین نصیبتون بشه وبصورت معجزه اونجا همدیگروببینیم....💖🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤗🤗🤗🤗🤗😘

شهرخیلی سرسبزوباصفاییه امیدوارم یه. روز بتونیم میزبانتون باشیم

ممنون بانوی هنرمند....انشاالله...حتما ی روز که شوهرم برای اونور باربیاره میام......یک دنیا ممنون

شما هم انشاالله زیارت امام هشتم اومدین...افتخار میزبانیتونو داشته باشیم🤗💖🌷ما هم همسایه ی امام رضاییم.....قربون کبوترای حرمش

منم خوشحالم از آشناییتون. از هم صحبتی باشما....من اشنویه و ارومیه نیومدم...ولی شوهرم بار آورده برا ...

ممنون ازدعاهای زیباتون

ممنون بانوی هنرمند....انشاالله...حتما ی روز که شوهرم برای اونور باربیاره میام......یک دنیا ممنونشما ...

یکی ازآرزوهام اومدن پیش امام رضاس امیدوارم یه روز نصیب بشه بیام🌹🌹🌹