2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رسم بقیه کاری نداشته باشید ببینید رسم خانواده خودتون و داماد چطوریه عزیزم

این چیزا مسایلی نیست بیای اینجا از مردم نظر بخوای و راجع بهش دهن بینی کنی، باعث اختلاف میشه یا حسرت چیزایی که بقیه راست و دروغ اینجا مینویسن

به رسومات دو خانواده و وضع مالی دو طرف نگاه کنید

بعضیا الان فقط نشون و شیرینی و گل میبرن بعضیا قواره پارچه و چادر عقدم میبرن بعضیام چیزای بیشتری از لباس و کیف و کفش عروسی و طلا و …

مطمئن باش اگر خانواده معقولی باشن و شرایط مالی اجازه بده از خداشونم هست دست پر بیان

خوشبخت بشی🌸

به رسم بقیه کاری نداشته باشید ببینید رسم خانواده خودتون و داماد چطوریه عزیزماین چیزا مسایلی نیست بیا ...

ممنون عزیزم از نظرتون. البته ما طرف دامادیم خیلی وقته این مراسم‌ها توی فامیلمون نبوده .میگم یه وقتی کم و زیاد نباشه

ممنون عزیزم از نظرتون. البته ما طرف دامادیم خیلی وقته این مراسم‌ها توی فامیلمون نبوده .میگم یه وقتی ...

مطمئنا شما هم چیزی کم نمیزارید در حد توانتون

داماد در نهایت برای زندگی خودش داره خرج میکنه

پارچه لباس عقد و چادر و کیف و کفش الان نخرید بعدا باید گرون تر بخرید

سلیقه به خرج دادن خیلی مهم تره به نظرم از سمت خانواده داماد

یوقت میبینی چند قلم چیز اصلی رو چنان با شکوه و قشنگ تزیین میکنن میارن که کلی به چشم میاد و موجب شادی عروس میشه و تو عکسا هم قشنگ میشه

بعضیام کلی هزینه میکنن ولی بی سلیقه یا با نارضایتی