2777
2789
عنوان

اگه بدونید

59 بازدید | 6 پست

اگه روی کشیدن سیگار حساس باشین و بدونید همسرتون مصرف می‌کنه چیکار میکنید من خیلی بدم میاد اصلا متنفرم همسرمم می‌دونه ولی تازگیا می‌کشه امشب توی جیبش دیدم باردارم خیلی گریه کردم و دعوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا اشتباهه 

کسایی سمت سیگار میرن که کمبود ی چیزی حس کردن 

ی زره مهربون باهاش باش ببین مشکلش چیه 

باهاش حرف بزن بگو بخاطر من نکش بخاطر این بچه که پدرشی نکش ی زره باهاش مهربون باش 

آروم باش و ببین چیه و تر از کجا اشکال داره

دعوا فایده ای ندارع که 

منم اولش عین خودت برخوردکردم قهرکردم .آخرشم هیچی دیگه ۸سال کشید بالاخره چندماه ترک کرد

بابام میکشید از بس ببینیم رو گرفتم ترک کرد از اولم شوهرم می‌دونه بدم میاد دست خودم نیست تو کوچه از فاصله دور یکی سیگار بکشه حالم بد میشه  نمی‌دونم چرا لجبازی می‌کنه 

بابام میکشید از بس ببینیم رو گرفتم ترک کرد از اولم شوهرم می‌دونه بدم میاد دست خودم نیست تو کوچه از ف ...

من خودم ک میگرن دارم میکشید منفجرمیشد سرم ولی پسرم انقدر گفت گفت براش کتاب گرفتم کتاب و خوند ترک کرد