2777
2789

ینی اگه بمیرمم نمیاد بهم ی سر بزنه حالا من سرما خوردم حاملم هستم شوهرم شیفت شبه بهش زنگ زدم گفتم برام سوپ درست کن شروع کرد بهونه آوردن آخرش گفتم نمیخام قطع کردم یبار دیگم تو حاملگی کمردرد بودم جوری ک نمیتونستم از جام بلندشم هیشکیم تو خونه نبود گفتم دارم میمیرم بیا پیشم ی لیوان آب دستم بده بازم نیومد و هزار و ی دفه همینجوری دیگه حالم ازش بهم میخوره با خودم گفتم اگه بمیره هم سراغش نمیرم اگه مادر خوبی دارین قدرشو بدونید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفم عزیزم🥺💔

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔

همیشه باهات اینجوری بوده 

یا جدیدا؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

شاید بنده خدا کار داره عزیزم 

یعنی اصلا بهت سر نمیزنه ؟! 

منم تو حاملگی ام اوایل تو رخت خواب بودم 

ولی از مامانم توقع نداشتم چونکه خودشم زندگی داره بدبخت شدم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂