2777
2789

تا ی هفته دیگ هم بستریه دلیلش هم آنزیم های قلبی هست من سر در نمیارم واقعا

دیشب با علائم تنگی نفس و درد قفسه سینه رفت دکتر آزمایش داد گفتن جوابش ۲ ساعت دیگ میاد

بعد بهمون زنگ زدن گفتن اصلا جوابش خوب نبوده باید بیاد بستری بشه تا ی هفته دیگ

هیچکسم ب من نمیگه واقعا حالش بده یا نه

نمیدونم چشه اصلا

کسی سر در میاره؟

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنزیم های قلبیش بالا بوده یعنی سکته کردهباید CCU بستری باشه تا ببین باتوجه به اکو و نوار قلب پلن درم ...

بعید میدونم سکته باشه اخه حالش خوب بود تازه بزور رفت آزمایش داد

تو ی منطقه ب شدت سرد کار می‌کرد گفتم شاید بخاطر سرمای محیط بهش حمله قلبی وارد شده باشه

خیلی نگرانم 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

انشإالله خوب میشه صحیح و سالم میاد پیشتون

مرسی از دعای قشنگت مهربونم💗

الهی زودی حال باباتون خوب بشه عزیزم♥🌱

مرسی گلم💖

بعید میدونم سکته باشه اخه حالش خوب بود تازه بزور رفت آزمایش دادتو ی منطقه ب شدت سرد کار می‌کرد گفتم ...

اگه عروق قلبش تنگ شده باشند سرمای شدید می‌تونه باعث وقوع آنژین ( درد قفسه سینه) بشه.

اما آنزیم قلبی بالا ۹۹ درصد سکته قلبی هست. انشالله که خفیف باشه و با دارو رفع بشه

ولی از اینکه رفته CCU نگران نباش. بخش خوبیه و حسابی مراقبشن فقط ملاقات ممنوعه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

اگه عروق قلبش تنگ شده باشند سرمای شدید می‌تونه باعث وقوع آنژین ( درد قفسه سینه) بشه.اما آنزیم قلبی ب ...

مرسی عزیزم 

واقعا آرومم کردی

فقط اینکه اگر سکته خفیف باشه خیلی خطرناکه براش؟ چون پدرم ۴۸ سالش هست جوونه 

پدر بزرگمم متأسفانه بر اثر سکته ی قلبی فوت کرد

انشالله پدرعزیزت هرچه زودتر حالش خوب بشه بیاد خونتون سایه اش بالاسرتون باشه 🤲

مرسی مهربونم💜💕

مرسی عزیزم واقعا آرومم کردیفقط اینکه اگر سکته خفیف باشه خیلی خطرناکه براش؟ چون پدرم ۴۸ سالش هست جوون ...

با توجه به سابقه ی خانوادگی پدرتون باید از ۴۰ سالگی به بعد هر سال چکاپ قلبی میداد که کار به اینجا نرسه.

اگه خفیف باشه و یه رگ فرعی گرفته باشه دو سه روز بستریع بعدشم با دارو های ضد انعقاد مثل وارفارین هپارین یا آسپیرین مرخصه و هر شیش ماه باید چکاپ بده و رژیم غذایی و ورزش های خاص باید انجام بده 

اما اگه خدایی نکرده متوسط باشه آنژیو میکنن و بالن میزنن و استنت ( فنر) براش میذارن 

اگه خیلی شدید باشه رگ اصلی گرفته باشه یه چندتا رگ گرفته باشه باید جراحی قلب باز انجام بدن( جراحی CABG)

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

با توجه به سابقه ی خانوادگی پدرتون باید از ۴۰ سالگی به بعد هر سال چکاپ قلبی میداد که کار به اینجا نر ...

ممنونم از محبتت ک برام وقت گذاشتی عزیز دلم💓💓💓💓