2777
2789

توروخدا بگین چکار کنم رفلاکس پنهان داره ترش میکنه اونقدر شدید شدید نیست ولی هست دیگه

از کار زندگی افتادم وقت نمیکنم یه لقمه بخورم،ب پسرم برسم خونه تمیز کنم

دائم تو بغلمه دو ماهشه دلمم کباب میشه براش 

شیر خودم رو میدم، دکتر هم چند تا بردم شربت امپرازول داد انچنان اثر نداره دکترم گفت شاید اثر نکنه  تا۵ ،۶ماهگی صبر کنی به غذا بیفته

چکار کنم از تجربیات تون بگین

تغذیه خودتم خیلی مهمه

مرکبات ؛ لبنیات؛ غذاهای نفاخ و حبوبات سالاد کاهو اصلا نخور

زیر سرش حالت بالا و شیب دار درست کن کمتر اذیت میشه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم داره البته شدید نیست ولی سعی میکنم دفعات شیر رو زیاد کنم مقدار کم بدم ،بچه منم دوماهشه

بعد شیرم سر پا نگه میدارم 

گهوارشم شیبر دار میکنم یا اول خوابش جوری که شونه هاشم رو بالش باشه میذارمش رو بالش سرشو 

خلاصه از این کارا میکنم کمی جواب میده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تغذیه خودتم خیلی مهمهمرکبات ؛ لبنیات؛ غذاهای نفاخ و حبوبات سالاد کاهو اصلا نخورزیر سرش حالت بالا و ش ...

بخدا چیزای نفاخ نمیخورم، فک میکنم شیر چون چرب نیست اینجور رفلاکس میکنه

بچه منم داره البته شدید نیست ولی سعی میکنم دفعات شیر رو زیاد کنم مقدار کم بدم ،بچه منم دوماهشهبعد شی ...

شیر خوردن بچت چطوره خوب میخوره؟ 

دختر من نمیتونه درست بخوره تو خواب کمی میخوره

همه این کارا رو میکنم🥲چجوری ب کارات میرسی

منم نمیرسم شوهرم بودنی میدم به اون خونه رو فقط از رو مرتب میکنم 

مامانمم یه وقتایی یکی دو ساعت میاد وگرنه من خودم دستشویی هم نمیتونم برم حتی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شیر خوردن بچت چطوره خوب میخوره؟ دختر من نمیتونه درست بخوره تو خواب کمی میخوره

من چون کم کم بهش میدم اون کمو میخوره 

منم نمیرسم شوهرم بودنی میدم به اون خونه رو فقط از رو مرتب میکنم مامانمم یه وقتایی یکی دو ساعت میاد و ...

🥲🥲شیر خودت رو میدی؟ یا شیرخشک؟

دخترم اگه لاقل شیرخشک میخورد خیلی بهتر میتونستم به کار و بارم برسم متاسفانه نمیخوره

🥲🥲شیر خودت رو میدی؟ یا شیرخشک؟دخترم اگه لاقل شیرخشک میخورد خیلی بهتر میتونستم به کار و بارم برسم م ...

شیر خشک 

شیر خشکم که سختتره بنده خدا هی شیشه بشور ضد عفونی کن ابجوش کن اب سرد کن اب غلاکس تند تند عوض کن کهنه نشه 

شیر خوب مخلوط کن اروم مخلوط کن پر هوا نشه که بشه کولیک، شیر دو ساعت نمونه سرد نباشه داغ نباشه و ... هزار تااااا دردسر داره 

برو خداروشکر کن شیر خودته 

من خیلی تلاش کردم ولی پسرم سینمو نگرفت 

بخدا چیزای نفاخ نمیخورم، فک میکنم شیر چون چرب نیست اینجور رفلاکس میکنه

شاید کلا به شیر خودت آلرژی داره

دختر منم رفلاکس آلرژیک داشت فقط پنج ماه تونستم بهش شیرخودمو بدم

بعدش دکتر براش شیرتخصصی نوشت

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚