2777
2789
عنوان

عمل شبکیه چشم لطفا بیاین

788 بازدید | 18 پست

یکی از اشناهامون ضربه خورده به چشمش باید عمل کنه الانم هیچی بجز نور نمیبینه بعد عمل امکان برگشتن بینایی وجود داره؟ 🥺خواهش میکنم اگه تجربه دارین بگین

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊
خواهرزادم نارس بدنیا اومد شبکیه اش تشکیل نشده بود الان ۴ماهشه فعلا ۷۰ درصدش تشکیل شدهاره بابا خوب می ...

جدی؟ 🥺

اون ۲٠سالشه یعنی بیناییش برمیگرده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوری باید عمل شه و با یه دکتر عالی.دکتر پرورش سرچ کن گوگل.

دوشنبه عمل داره 

نمیدونم کدوم دکتر هست عمل دومشه

شبکیه حتما باید همون اول که عمل میشه یه جای خوب و یه دکتر خوب عمل کنه وگرنه دیگه نمیشه عمل کرد ، دکتر مالکی که زاهدانن شبکیه چشم رو خیلی خوب عمل میکنن الان شاید بگی اووو زاهدان ولی باور کن یکی از بهترین جراحان شبکیه چشم هستن . اگر یه دکتری بد عمل کنه و بیناییش برنگرده دیگه از دست هیچ دکتری هیچ کاری برنمیاد فقط یه بار 

عزیزم‌ من سه مرتبه ایم عمل رو انجام دادم . اخرین بار ب دقت مراقب کردم . جدای از دکتر خوب ک بسیاز مهمه مراقب بعد از عمل هم بسیار مهمه...... تا حتی یک سالم ک‌شده کارای سنگین نکنه . ب چشمش فشار نیازه . زرده تخم‌مرغ محلی و زعفرون دم کرده شبکیه رو تقویت می‌کند. میتونید شیراز پیش دکتر مرسل مهریار هم ببرید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
شبکیه حتما باید همون اول که عمل میشه یه جای خوب و یه دکتر خوب عمل کنه وگرنه دیگه نمیشه عمل کرد ، دکت ...

وای🥺

باشه ممنون