2777
2789

خانمهایی که شوهر بد داریدکه بددهنه دست بزن داره یا بهتون خیانت میکنه همه ش از بی پناهی و بی پشتیبان بودنتونه.سعی کنید حمایت خانواده تون رو بدست بیارید.شوهرم از روزی که بهش گفتم با برادرم صحبت کردم و اون گفته از همه لحاظ چه معنوی چه مادی حمایت منو داری کلا از این رو به اون رو شد دیگه گوشیش هم حتی زنگ نخورد کلی احترام می ذاره بهم یه مدت خیلی رودار شده بود الان دوسه روزه روش و کم کرده هوامو داره انگار واقعا ترسیده که من قهر کنم و برم .بخدا داشتن حامی برای یک زن خیلی مهمه من برادرم خیلی درکش بالاست خداروشکر از همه نظر هم قویه هم اخلاقی هم مالی.به پدرها و برادرهاتون یا حتی عمو و داییتون خیلی احترام بگذارید و ازشون بخواهید پشتتون وایسن مردها بیشتر از بی کسی و بی پناه بودن زناشون سوءاستفاده میکنن.هیچوقت پشت سر فامیلتون پیش شوهرتون حرف نزنید و ضعیف نشونشون ترین چون دودش تو چشم خودتون میره        

چرا از دیگران مایه میذاری به جاش بگو وقتی خودشون قوی، مستقل و مقتدر باشن کسی نمیتونه کوچکترین بی احترامی بهشون کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از دیگران مایه میذاری به جاش بگو وقتی خودشون قوی، مستقل و مقتدر باشن کسی نمیتونه کوچکترین بی احت ...

اونجوری هم باز احترامی که باید نمیذارن چون همیشه پشت یه زن قوی یه مرد قوی و توانمند به نام پدر یا برادر و... ایستاده

اینجوری زنها قوی تر هستن 

زن باید اولین حامی خودش باشه

زن باید یاد بگیره وابسته هیچ مردی نباشه برای اینکه ازش دفاع بکنه

البته این نظر منه 

دایی و عمو که دنبال زن و بچه خودشون

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شوهرم اوایل از پدرم میترسید. بعد دید اون و سه تا برادرام از من میترسن الان از خودم بیشتر میترسه😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره افرین منم همین نظرو دارم ..ولی خانوادم نه تنها جلو شوهرم خودشونو ضعیف نشون میدن بلکه فامیلامونم ...

حتما باهاشون صحبت بکن بگو حتی اگه نمی تونید در واقعیت حمایت کنید ولی کلا کم نیارید و خودتون رو مخصوصا از نظر مالی ضعیف نشون ندین 

اونجوری هم باز احترامی که باید نمیذارن چون همیشه پشت یه زن قوی یه مرد قوی و توانمند به نام پدر یا بر ...

اینطوری که میگی نیست چون اگر روزی پدر یا برادر اون زن نباشه برمیگرده سرخونه اولش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نظرت محترمه اما مسخره ترین کار دخالت دادن عمو و دایی تو زندگی شخصیه

حالا بیشتر منظورم برای خانمهایی بود که پدر و برادر ندارن.البته تو اقوام ما دایی و عمو هم هستن که تمام قد پشت دخترهای فامیلشون می ایستن 

زن باید اولین حامی خودش باشهزن باید یاد بگیره وابسته هیچ مردی نباشه برای اینکه ازش دفاع بکنهالبته ای ...

خب خیلی جاها برادرها هم دنبال زن و بچه ی خودشون هستن ولی خداروشکر ما چون از قومیت لر بختیاری هستیم هوای همدیگه رو داریم و مردهامون وظیفه می دونن حمایت از دخترهاشون رو