2777
2789

مادرشوهرم خیلی وفته فوت شده ، و تابحال به خوابم نیومده ، منو همسرمم اقدام هستیم و در حال درمان برای بارداری. خواب مادرشوهرمو دیدم که یه بچه ای میداد به بغلم میگفت بچه اتو بغل بگیر. من گفتم خاله چی میگی من بچه ندارم گفت نه بچه ی تو هست بغلش کن 

یعنی امکان داره حامله بشم؟ کسی همچین تجربه ای داره ؟ که خواب ببینه و بعدش باردار بشه 

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

من خودم خواب ندیدم ، مامان بزرگم خواب دیده بود مادرشوهر من بهش میگه من حامله ام که خب خودم اون زمان نمیدونستم اما حامله بودم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ی فامیل داریم فوت شده اکثر اتفاق هارو قبلش میاد ب خواب بچه هاشمثلا ب پسرش دوتا گیلاس داده بو ...

وای عزیزم.چه تشابهی.حالا واقعا بچه هاش مثل گیلاس خوشمزه ان♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

من خودم خواب ندیدم ، مامان بزرگم خواب دیده بود مادرشوهر من بهش میگه من حامله ام که خب خودم اون زمان ...

دعا کنید منم باردار بشم خسته شدم از دکتر

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
دعا کنید منم باردار بشم خسته شدم از دکتر

انشالله که به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی 🥺😍

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

انشالله خوابت خیره فکرکنم آره خدا میخواد بهت بچه بده

خداکنه 🥰🥰 ممنونم از پیامتون از وقتی که گذاشتید😘

انشاله.که خوابت تعبیر بشه.فکر کنم تعبیرش همینه.به زودی زود🥹🥹😍😍😍

انشالله عزیزم🥰😇انشالله همه اونایی که منتظرن این اتفاق براشون بیفته

چند شب پیش خواب دیدم ب کسی یه جفت گوشواره هدیه دادم چند روز بعد شنیدم بارداره ودختر به کسی نگفته چو ...

انشالله منم بشم🥰🥲