2777
2789
عنوان

میشه برای خوب شدن دوقلوهام دعا کنین خواهریا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 37 پست

صلوات فرستادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازتون بخاطر غیرتتون رو ایران و اینکه هوای هم جنس خودتونو داشتین تو اون تاپیک، همه خانما مثل شما بودن شر این مردنماها همه جا کم میشد از سرمون❤️🌹🥰

با ابله بحث نمیکنم

خدا خودتونو بچه هاتون حفظ کنه🥰🌹

مرسی قشنگم❤️😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ممنونم ازتون بخاطر غیرتتون رو ایران و اینکه هوای هم جنس خودتونو داشتین تو اون تاپیک، همه خانما مثل ش ...

فدات عزیزم واقعا حرصم گرفت ازش ،بیخود میکرد شاخ و شونه الکی می‌کشید برات

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فدات عزیزم واقعا حرصم گرفت ازش ،بیخود میکرد شاخ و شونه الکی می‌کشید برات

مریضن دیگه، اون اگه عرضه داشت تو مجازی الدورم بلدورم نمیکرد، یه مرد میون اینهمه خانوم که داشتیم دوستانه صحبت میکردیم چیکار میکرد واقعا؟! انگار اومده بود حرصشو یجا خالی کنه که دمه همتون گرم خوب حقشو گذاشتین کف دستش😍

با ابله بحث نمیکنم

۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم آن شاءالله به زودی شفا خیر میگیرن 

خسته نباشی ☕ مامان مهربون

شما هم برای حال روحی من دعا کن لطفا 🥺 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰