2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

121 بازدید | 10 پست

لطفا جواب عاقلانه بدید نه دعوا وتحقیر 

مامان من یکم ساده است بعد خانواده بابام مثل عمه ها وعموها یه جورایی دستش میندازن میام به مامانم حالی میکنم بعدا عذاب وجدان میگیرم من غیبت کردم وباعث کینه وتفرقه میشم میام جلو روشون به مامانم چیزی گفتنی جوابشونو میدم بابام ازم شاکی میشه وبعد پشت سرم به مامانم میگه فلانی من چرا باعموش یاعمش که میشه خواهر برادرای بابام رفتار کردمامانم ازم هیچ دفاعی نمیکنه نمیتونمم بی تفاوت باشم مامانم یا اصلا نمیگیره طرف چی میگه یا هم میفهمه چی میگن ولی همش بلده پشت سرشون حرف بزنه یه بار جواب نمیده اونهم خودشونو جمع کنن حالا نمیدونم چیکارکنم؟

من جواب ميدادم دستو پاشونو جمع كنن پدرمم گله كرد ميگم شما خواهر برادرت برات مهمن من مادرم نباشه شمام ...

آخه مامانمم از ترسش پیش بابام از بابام طرفداری میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش دخالت نکنی، مادرت مشخصه سالهاست با خانواده شوهرش رابطه داره و به این شکل مراوده عادت کردن،هرچند خودشون چیز دیگه ای بگن

با مداخله فقط برای خودت دردسر درست میکنی 

خودت ميگي ترس مادرته ته دلش ازت راضيه

رآیه ولی من آدم بده میشم مامانمم پشتم وایمیسته ازاین کفری میشم گاهی موقه ها میگم بزار هر حرفی میخوان بهش بار کنند چونکه این خودش میخواد

ای کاش دخالت نکنی، مادرت مشخصه سالهاست با خانواده شوهرش رابطه داره و به این شکل مراوده عادت کردن،هرچ ...

دقیقا ولی از عمه ها وعموهام ناراحتم چونکه ازاون یکی عروسا مثل چی میترسن ا‌واناصلا بهشون رونمیدن ولی تا به این میرسن میخوان دستش بندازن آخه مامانم هم ساده است هم بیسواده

رآیه ولی من آدم بده میشم مامانمم پشتم وایمیسته ازاین کفری میشم گاهی موقه ها میگم بزار هر حرفی میخوان ...

بشو ولي شخصيت مامانت حفظ ميشه پدرتم بلاخره كوتاه مياد 

مطمئن باش 

مادرت چون از رگ ريشه اينا نيست كيكوبنش اما پدرت تورو كه نميتونه تهديد كنه بكنتم الكيه

بشو ولي شخصيت مامانت حفظ ميشه پدرتم بلاخره كوتاه مياد مطمئن باش مادرت چون از رگ ريشه اينا نيست كيكوب ...

آخه اینجوری چون مامانم پشتم نیست تو خونه خیلی اذیتم می‌کنند بارها بامامانم گفتم تو که جلورو عمه وعمو نمیتونی جواب بدی یا پیش بابام طرف منو بگیری پشت سرشون هم لطفا نیا به من بگو که چی شده منو کفری کنی ولی این عادتشم ترک نمیکنه

آخه اینجوری چون مامانم پشتم نیست تو خونه خیلی اذیتم می‌کنند بارها بامامانم گفتم تو که جلورو عمه وعمو ...

تو براش مرحمي 

ديدي بچه ها ميرن پيش يكي چقولي كه طرفشون باشه 

مياد ازت با بي زبوني كمك ميخاد 

من باشم طرف مادرمو ميگيرم 

و خيلي جاهاهم كار تورو كردم