2777
2789

میدونید چرا میگن برو اهدایی چون میگن ذخیره کمه و این صحبتا 

درصورتی که هورمون انتی مولرین پایینه که با اصلاح سبک و فعال شدن تخمدان میاد بالا و شما بدون اینکه مجبور شی بچه کسی دیگه رو حامله شی 

خودت با تخمک  خودت باردار میشی 

دکترا فوری میگن برو ای وی اف !! درصورتی ک بخدا خیلی ضرر داره 

بدن داغون میشه 

دیگه هزینه ش بماند 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
طرف ۴۰ سالشه طبیعیه که باید اهدایی بگیره

نه کی گفته تا ۴۵ سالگی تخمک هست خیالتون راحت 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری من ذخیره تخمدان0.2 39 سالم خیلی افسرده ام

ببین عزیزم ذخیره ی تخمدان زیر ۴۵ سال پایین نمیاد ، فقط تخمدان بخاطر سبک غلط زندگی های ما ضعیف میشه و فولیکول هاش رشد نمیکنن بیان روی سطح تخمدان ،برای همینه که انتی مولرین شما پایینه ، من بهت قول میدم اصلاح سبک کنی خیلی زود باردار میشی چندساله تجربه همکاری دارم ، دارم نتایج رو میبینم ، شک نکن 

ببین عزیزم ذخیره ی تخمدان زیر ۴۵ سال پایین نمیاد ، فقط تخمدان بخاطر سبک غلط زندگی های ما ضعیف میشه و ...

مممنون از انرژی مثبت‌ که بهم دادی من با داروهای تحریک تخمک گذاری یه فولیکول سایز 17 داشتم دکتر iui کرد الان جواب آزمایش بعد 14 روز مثبت یه حس عجیبی دارم باورم نمیشه از یه طرف خوشحالم از یه طرف ناراحت که دکتر منو با حرفهاش اذیت می‌کرد و میگفت باید اهدایی بگیری 

مممنون از انرژی مثبت‌ که بهم دادی من با داروهای تحریک تخمک گذاری یه فولیکول سایز 17 داشتم دکتر iui ک ...

خب الحمدلله 😍😍 خیلی مبارکه