2777
2789

خودم یکی با اعتماد به نفسسس اومده بود 😑حراست بیمارستان بود میگف باید بیای طبقع بالا خونه خودمون. مامانم بهش گف کی شماره مارو به شما داده ک شرایط مارو بهتون نگفته بوده😠گفتم باید حتما پیداش کنیم بلاخره ادم باید دشمناشو بشناسه😂😂😂

خواستگار خسیس و گدا گودوله

میگفت خرج نمیکنم پول

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش یه پسر 14 ساله داشت اومد خواستگاریم نمیدونم با خودش چه فکری کرده بود

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

ما چهارتا خواهریم 

خواستگار که نبود خواهرش اومده بود 

میگفت هر چهار تا دختر رو بچینید 

ببینیم کدوم زیباتره 

ما رو دید گفت 

عههههه این چرا چاق تره 

عهههه این چرا سیاه تره 

میزدن زیر خنده 

بعد گفتیم آقا پسر کیه 

عکسش رو نشون داد 

گفتم عهههه چرا این همه پیره ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

وای وای 

یدونه داشتم همسایمون بود 

آقا من صبا میرفتم مدرسه این راه میوفتاد دنبالم 

الکی گوشی میگرفت دستش که داره با یکی حرف میزنه

طفلکی یکم شیرین عقل بود 

بعد منم پیاده میرفتم مدرسه و پنجشنبه هاهم میرفتیم

پنجشنبه ساعت ۷ صبح پرنده هم تو هوا پر نمیزنه 

آقا این میوفتاد دنبالم تو کوچه خلوت 

تا میرسیدم مدرسه سکته میکردم😂😂😂

🫀«🧠

خاک تو سرش یه پسر 14 ساله داشت اومد خواستگاریم نمیدونم با خودش چه فکری کرده بود

منم یکی ازم خواستگاری کرد 

دخترش رو شوهر داده بود 

کلی هم ناراحت بود ردش کردم 

البته که آخرش یه دختر خوشگل 

از منم کوچیک تر گرفت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من یه خواستگار داشتم بیشتر دیوونه بود رفتیم حرف بزنیم همش می‌گفت قد مانتوت چقدر لاک میزنی یا نه مانتو جلو باز یا بسته من برم سرکار خونه نباشم تو کجا میری از ترس بابات دوست پسر نداشتی یا خودت نخواستی من برم سفر کاری تو چیکارا میکنی دقیقا تازه همه هم خانوادگی تو ی آپارتمان بودن

ما چهارتا خواهریم خواستگار که نبود خواهرش اومده بود میگفت هر چهار تا دختر رو بچینید ببینیم کدوم زیبا ...

حالا شما چرا به صف وایسادید انتخابتون کنن😐😐همون موقع باید میزدی دهنش