2777
2789
عنوان

کودکان کار

93 بازدید | 17 پست

‏دستفروش تو مترو داد می‌زد :

یه حباب ساز ببرید ، بازی و شادی حق بچه‌هاست...

خودش ۱۲ سالشم نبود!!

😥😥😥😥

یارب تو چنان کن که پریشان نشود حالم 🤲❤️

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

درد اینه همون سن سال نشسته تو شاسی پدرش گوشیش اخرین ایفونه میندازتش این ور اون ور خرابش میکنه عین خیالش نیست

یک با یک برابر نیست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به قول استاد معین 

بگم این حق هیچ کس نیست که باثروت فقیر باشه ..

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونا خودشون ی هفت خطایی هستن که دومی نداره...خیلیا هاشون هم افغانی هستن و دوره دیده

من کلا با افغانی خوب نیستم محل نمیدم بهشون هم وطنای خودم رو میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

کودکان کار: زخم‌هایی بر پیکر کودکی

در کوچه‌های تنگ و تاریک، در خیابان‌های پرهیاهو و بی‌رحم، کودکانی را می‌بینیم که به جای بازی و تحصیل، بار زندگی را بر دوش‌های کوچک خود حمل می‌کنند. کودکانی که دست‌هایشان به جای مداد، با آجر و آهن آشنا شده و نگاه معصومشان در پس دود و خاکستر گم شده است.

کودکان کار، قربانیان خاموش فقر و نابرابری‌اند. آن‌ها، به جای آنکه در آغوش گرم خانواده و در پناه مهر و محبت رشد کنند، مجبورند برای بقا و کمک به خانواده‌هایشان، سخت‌ترین و طاقت‌فرساترین کارها را انجام دهند.

تصور کنید، کودکی که به جای رفتن به مدرسه، باید در خیابان‌ها دست‌فروشی کند، زیر آفتاب سوزان یا سرمای استخوان‌سوز، التماس نگاه‌های بی‌تفاوت را بکند. کودکی که به جای بازی با همسالانش، باید در کارگاه‌های نمور و تاریک، ساعت‌های طولانی کار کند، بدون آنکه امیدی به آینده‌ای روشن داشته باشد.

کودکان کار، نه تنها از کودکی خود محروم می‌شوند، بلکه در معرض انواع آسیب‌های جسمی و روحی قرار می‌گیرند. آن‌ها، اغلب از تحصیل باز می‌مانند، دچار سوءتغذیه می‌شوند، در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌گیرند و قربانی خشونت و استثمار می‌شوند.

اما کودکان کار، فقط یک مسئله اجتماعی نیستند، آن‌ها یک تراژدی انسانی‌اند. هر کدام از این کودکان، یک دنیا آرزو و امید در دل دارند، اما شرایط سخت زندگی، آن‌ها را مجبور می‌کند تا این آرزوها را در پستوی ذهن خود پنهان کنند.

ما، به عنوان اعضای جامعه، در برابر کودکان کار مسئولیم. نباید نسبت به رنج و درد آن‌ها بی‌تفاوت باشیم. باید تلاش کنیم تا شرایط زندگی آن‌ها را بهبود بخشیم و به آن‌ها کمک کنیم تا به کودکی خود بازگردند.

بیایید دست در دست هم، برای حمایت از کودکان کار تلاش کنیم. بیایید صدای آن‌ها باشیم و به گوش جهانیان برسانیم که هیچ کودکی نباید مجبور باشد برای بقا، کودکی خود را قربانی کند. بیایید با حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد، کمک‌های مالی و معنوی، و فرهنگ‌سازی، گامی در جهت ریشه‌کن کردن این پدیده شوم برداریم.

به امید روزی که هیچ کودکی در جهان، مجبور نباشد کار کند و همه کودکان، در صلح و آرامش، از کودکی خود لذت ببرند.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب از دست ما چکاری بر میاد

از دست کسی هیچ کاری برنمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرا اتباع هستن و خوب بلدن از احساسات ایرانیا سواستفاده کنن ، همشونم کار میکنن درامد بالا دارن فحشت هم میدن   اجاره های بالا میدن جوری که صاحبخونه نادان به ایرانی اجاره نمیده به اینا اجاره میده با مبلغ بالا

به نیازمند واقعی کمک کنین ، خیریه های معتبر زیادن ، خانواده های آبرودار نیازمند زیادن ، دم عید و ماه رمضون که فعال تر هم هستن

عجب 
باور کن 99درصدشون افغانی هستن

آره میدونم اما من دلم برای هم وطنان خودم میسوزه برای اون کودکی که به جای اینکه بخواد بره مدرسه و درس بخونه آینده خوب بسازه برای خودش باید بره کار کنه گدایی کنه دستفروشی کنه......

1
5
10
15
20
25
30
35
40