2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا خودم بندازم زحمت؟😁😁😁در طول سال چیزی لازم داشته باشم میخرمخونمم همیشه تمیز نگه میدارمعید و ...

نه عزیزم ما نمیگیم تنبل به شما اتفاقا من شلوغی خیابونها و حال وهوای قبل عید و خیلی دوست دارم البته تا دیشب نرفته بودم بازار چون خیلی هوا سرد بود ولی دیشب تقریبا یکم جنب و جوش بود

نه عزیزم ما نمیگیم تنبل به شما اتفاقا من شلوغی خیابونها و حال وهوای قبل عید و خیلی دوست دارم البته ت ...

حال و هوای خیابونا خیلی قشنگه تو عید

البته اگر تنها برم

دخترشوهرم باهام باشه هی میگه اینو میخوام اینومیخوام و...

دیروزم رفت پول نداشته براش مانتو عید خرید

میگم دختر ۱۰ ساله مانتو میخواد چیکار.اول مهر دوجفت کفش خریدیم براش،یکیش را نپوشید اصلا دیروز یه جفت دیگه رفته براش خریده میگم کفش نو داشت میگه خب داشته باشه

بخاطر همین ولخرجی ها دلم میخواد تنها برم

حال و هوای خیابونا خیلی قشنگه تو عیدالبته اگر تنها برمدخترشوهرم باهام باشه هی میگه اینو میخوام اینوم ...

عیبی نداره عزیزم بالاخره اونم بچه است همسن و سالهای خودش و‌میبینه که دارن خرید میکنن دلش میخواد مخصوصا داره رو به بلوغ میره اتفاقا الان باید هواش و داشته باشی مطمئنا خدا یه جایی جواب محبتت بهش میده