2777
2789
عنوان

مذهبی ها لطفا بیاید

299 بازدید | 23 پست

بچه ها عمه ی بابام سرطان گرفته حالشون بده چند تا پسر ناتنی داره چند تا هم برادر زاده داره دیگه کس دیگه ای رو نداره

الان بابام میگه بیاریم خونه خودمون ازش نگهداری کنیم درحالی مامانم خودش چند تا مریضی داره و شرایط نگهداری نداره ماهم معذبیم نمیتونیم ایشون مدت طولانی یه جا بمونیم (شاید چند ماه طول بکشه) در حالی که بقیه برادر زاده ها و پسرای ناتنیش قبول نمیکنن

مامانم میگه بجای اینکه بیاری خونمون (خودشون خونه دارن) پرستار بگیر خونه خودشون بمونن

الان مامانم ادم بی انصافیه؟ این کار ما الان گناهه بنظرتون چون واقعا خودمون هزااار جور مشغله داریم که مغزمون داره میترکه از فکر و خیال🤦‍♀️ نمیدونم شما بودین چیکار میکردین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بی انصافیِ و نه گناه اگر شرایطشو داشتید و انجام میدادید لطفتون بود و ثوابش رو میبردید ولی حالاهم که شرایطو ندارید گناه نیست اگر تونستید تو هزینه پرستار کمک کنید

نه بی انصافیِ و نه گناه اگر شرایطشو داشتید و انجام میدادید لطفتون بود و ثوابش رو میبردید ولی حالاهم ...

آها تو ذهنم میگفتم نکنه خدا داره امتحانمون میکنه و اگه قبول نکنیم خدا راضی نباشه ممنونم🙏

اگر توان مالی گرفتن پرستار دارید ایده خوبیه . اگر بیارید خونه خودتون اون حس محبتی که بیمار دریافت میکنه بیشتره . من اگر در شرایط شما بودم و امکان مالی داشتم میاوردم خونه خودمون برای ۱۲ ساعت هم پرستار میگرفتم کمک به حال باشه در کارای خونه که به مادرتون فشار نیاد . این دیدگاه که چرا بقیه انجام نمیدن ما انجام بدیم درسته خیلی رایجه ولی خدا پسندانه نیست پدرتون هم قلب بزرگی داره که میخواد این کارو بکنه ولی شرایط مادرتون هم مهمه جای حذف صورت مساله راهی پیدا کنید که مادرتون اذیت نشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚