2777
2789
عنوان

گربه ی وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گربی من اصلا موهاش نمیریزه نمیدونم چرا شاید چون اولشه

ما ۸ ساله داریم و خواهیم داشت جرات ندارم بگم ردش کنیم فک می کنن بچه شونه ولی فقط نازشو می کشن کاراش با منه خودمم دوسش دارم هی بهم میگه ماما ولی خوب خسته شدم اون روز مقنعه ی دخترمو اومدم اطو کنم همش موی گربه بود با چسب پهن و کمر درد به زور پاکش کردم اونم عجله داشت یا جرات ندارم روی کاناپه یا روی زمین دراز بکشم از بس مو می ریزه تازه جارو رباط خریدم جارو شارژی خریدم یه چن نوع چسب و برس مخصوص و گرون خریدم باز حریف نمیشم بازم پشم هست تازه این اسکاتیشه که مو نمی ریزه اصلن موها تو هوا می چرخه به پنکه وصل میشه ! ولی خوب به خاطر تنهایی بچه ها دلم می سوزه ردش کنم 

ما ۸ ساله داریم و خواهیم داشت جرات ندارم بگم ردش کنیم فک می کنن بچه شونه ولی فقط نازشو می کشن کاراش ...

وقتی دامپزشک بودم بهم گفت ریز مو داره گفتم نه گفت اگه ریزش مو داشت بیارش فک کنم ویتامینی چیزیش کم باشه که میریزه

وقتی دامپزشک بودم بهم گفت ریز مو داره گفتم نه گفت اگه ریزش مو داشت بیارش فک کنم ویتامینی چیزیش کم با ...

این شناسنامه داره خدا می دونه چند بار تا حالا دامپزشکی بردیمش فقط!!! اینقد خرج ش کردیم !! غذای مخصوص و گرون می خوره ماهی چند بار هم میاره بالا! رو قالی ها! معده اش،حساسه! من واقعن عذاب می کشم با دردسرهاش ولی چیزی نمی گم دلم براشون می سوزه هم برای بچه هام و هم این زبون بسته ولی واقعن اختیار باهام بود ردش،می کردم پرنده دردسرهاش،کمتره خیلی خدا می دونه تو این سالها چیا کشیدم 

من یه بچه بچه گربه تو حیاطمون بود به من اخت شده بود همینطور پنجول مینداخت گاز می‌گرفت داره بازی میکنه باهات ولی من که از گنجه هاش میترسیدم  تو اتاق هم نمیوردمش چون واقعا کثیف بود  موی گربه هم میگه نازایی میاره