2777
2789
عنوان

چرا باید زنداداشش همچین حرفی بزنه

832 بازدید | 61 پست

منو پارتنرم رفتیم واسه عروسی برادرش خرید کنیم یعنی من برای اون انتخاب کنم لباس و کفش 

بعد رفتیم یه لباس انتخاب کردم خیلی قشنگ بود به اونم خیلی میومد ، از اتاق اومدم بیرون دیدمش تو چشمام اشک پر شد ذوق کردم واسش تو دلم گفتم کی میشه کت و شلوار عروسیمونو بیایم انتخاب کنیم

آقا خلاصه پارتنرم می‌ره خونه لباسشو میپوشه نشون میده بعد زنداداشش میاد بغلش می‌کنه میگه واسه چه خوشتیپی بهت میاد حیف میشی اگه زن ببری (قضیه منو نمیدونن هنوز)

خیلی بهم برخورد😐😂منم به پارتنرم گفتم بهش میگفتی مثل شوهرت تورو گرفت حیف شد نه؟😂😂😂

کاش من اونجا بودم میریدم بهششش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بنده خدا قصد بدی داشته بوده باشه

چونکه میگی از شما خبری نداره!

خواسته مثلا به پارتنرت یه اعتماد به نفس بده

ولی با اونجای بغل کردنش مشکل داشتم!!!

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

فک نکنم بنده خدا قصد بدی داشته بوده باشهچونکه میگی از شما خبری نداره!خواسته مثلا به پارتنرت یه اعتما ...

آره میدونم 

نه اونا باهم راحتن کلا مشکلی ندارن با بغل و حجاب و اینا