2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه چیکار کنم مثلا

70 بازدید | 3 پست

من مادر شوهرمو دوست دارم واقعا طبق قربون صدقه هایی که میره بهش اعتماد کردم اصلا فکرشو نمیکنم برعکس حرف هایی که میزنه تو دلش باشه بعد امروز پیرهن مجلسی خریده بود میخواست بره آرایشگاه برا عروسی برادرشوهرم منم خیلی تیزم گفت پیرهنتو چقد خریدی گف به جان خودت دارم مثلا ۱۰ تومن گفتم😯خیلی زیاده الکی نگو ۱۰ تومنی نیس قسم ایت به جون من که همین قیمت روم نشد بگم از من مایه نزار سنش از من بالاتره باز سری هزینه ارایشگام همینطوری نجومی زر زد منم گفتم بابا دروغ میگه و اینا بعدش خواهرشوهرم پرسیدم دیدم با اختلاف دروغ گفته و جون منو قسم میخورد منم حامله،بابا بعضی آدما چقدر شیطون صفتن آخه بخاطر چی مثلا به جون من قسم میخوری لاکردار دلت به من نمیسوزه که همیشه دخترم دخترم میزنی به بچه تو شکمم که بسوزه به نظرتون الان که فهمیدم چه واکنشی نشون بدم چقدر همه آدما گرگ شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم مجبوری اون جوری که دوست مداری این کثافت کاریو از اینا یاد بگیری  پس رنگ و بوی انسانیت و مسلمانی کجا رفته اصن مسلمانی به کنار انسان بودم،بعضی ادما بدجور بوی خدا میدن بیشتری هام مثل حیووننننن