2777
2789
عنوان

مدل لباس عید

218 بازدید | 27 پست

خانوما برای دختر ۱۵ سال چه مدل لباسی خوبه؟

به مامانم میگم شومیز و دامن میگه سنتو میبره روی ۱۸ دیگه نمیدونم چیکار کنم کت شلوارم که بدرد من نمیخوره اخه

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومیز چین چینی باشلوار دمپا هم خیلی قشنگه

من چادریم همیشه شومیز میپوشم تومهمونی های زنانه هم پیرهن چسب کوتاه یاپیرهن تازانو میپوشم خیلی قشنگه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

مانتو کتی که سن نداره به همه میاد باشلوارگشادشومیزدامنم قشنگه شاید اونی که شماانتخاب کردی زیادی بزرگ ...

از همینا که تابستون مد شده بود همه دخترا میپوشیدن از اونا

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

من برای دختر یازده سالم یه شومیز سفید یقه مردونه گرفتم با یه دامن کوتاه پیلی دار مشکی  که با جوراب شلواری بپوشه خیلی تیپ قشنگی شد برای روشم که پالتوی چهارخونه ی سبز وسفید گرفته فقط مونده کفشش رو بگیرم شومیز ودامن ساده چرا باید سنت رو بالا ببره؟اتفاقا امسال برای تینیجرها دامن خیلی مد شده 

یکی بمن بگه  کت سوزندوزیو مروارید ذوزی باشلوار نیم بگ جین بد میشه؟؟؟ خدایی چرا بعضیامیگن بدمیشه درحالیکه خیلی دیدم  کلاسیک وبااسپورت ترکیب میکنن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

از همینا که تابستون مد شده بود همه دخترا میپوشیدن از اونا

من نمیدونم منظورت چیه عزیزم

برای کجامیخای بپوشی بیرون یاتوخونه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم