2777
2789
عنوان

مدل لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست
یکی بمن بگه کت سوزندوزیو مروارید ذوزی باشلوار نیم بگ جین بد میشه؟؟؟ خدایی چرا بعضیامیگن بدمیشه درحا ...

اره فک کنم بدبشه مانتوسوزندوزی باید باشلوارراستهدبپوشی .. مثل این میمونه که مانتو جواهردوزیو شلوار لی بپوشی با کفش پاشنه دار😂

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم فکر میکردم گاواردینه بعد تو سایت ها که داشتم سرچ میکردم که بخرم فهمیدم درستش گاباردین

اره سوتی دادم😂😂بله اخه تومغازه هاهم میگن گواردین یاگاواردین

اره فک کنم بدبشه مانتوسوزندوزی باید باشلوارراستهدبپوشی .. مثل این میمونه که مانتو جواهردوزیو شلوار ل ...

نه باکفش اسپورت  اتفاقا فک کنم خوب شه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

پس همون یه شومیز و شلوار لی بخرم؟

هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم.شلوار بگ هم خیلی قشنگه..من خودم کلا برا بیرون مانتو میپسندم برای بیرون شومیز نمیپوشم اگه خم شم یالباسم بره بالاخجالت میکشم