2777
2789

این خیلی تند تند سرما می‌خورد تا همین هفته پیش ی بچه که سرما خورده بود اومد خونمون و و محمد حسین دوباره شبش  تب کرد و تب بود بی اشتهایی و بدن درد تا ابن ک یهو دیروز نمیتونست درست داه بره باباش پاهاشو ماساژ میداد و ورزش می‌کردند یکم توپ بازی کرد بهتر شد اما بازم با پاهاش نمیتونست راه بره دیشب پدرش برد اورژانس و بستریش کردند چندین مدل آزمایش خون گرفتند و سونوگرافی کردند نفهمیدند که از چه فقط گفتند التهاب ویروسی هستش  کسی بوده اینجوری بشه ؟ ببین راه میره ولی بد مثل روز بعد از آیت ک از باشگاه میای کلا باید زیر بغلش رو می‌گرفتیم ک راه بره  که میدونید خواهش میکنم راهنمایی کنید

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

عفونتی چیزی داره ببرید متخصص اطفال

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ی فامیلامون دقیقا سال پیش اینجوری شد دکتر گفت نوعی ویروسه یه هفته بعد راه رفت.....

خوب ولی یه احتمال هم هست که گیلن باره باشه حتما راجع به این بیماری از پزشکش بپرس

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
یه گوسفند براش قربونی کنیدیه تیکه از لباسش رو که تنشه ببر با کمی نمک دریا و اسفند دود کن

نمک دریا از عطاری بگیرم ؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
عزیزم بچه ی فامیلامون دقیقا سال پیش اینجوری شد دکتر گفت نوعی ویروسه یه هفته بعد راه رفت.....خوب ولی ...

ممنون عزیزم اما خط سوم نفهمیدم گفتید چی گلین باره؟ متوجه نمیشم

احتمالا ویروسی التهابی چیزیه چون آشنامون بچش اینجوری شده بود چندروز هم بستری شد خداروشکر خوب شده

خدا کنه خوب بشه بچم دعا کنید براش

ممنون عزیزم اما خط سوم نفهمیدم گفتید چی گلین باره؟ متوجه نمیشم

بله یه بیماری بعد سرماخوردگی میاد ...تو نت سرچ کن عزیزم یکم پیچیدس ولی خطرناک نیست

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم