2777
2789
عنوان

عروسییبیی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست
درسته ولی همش هزینه الکیه ‌ من رفتم قیمت کردم فیلم خالیو میگن ۳ملیون بدون عکس 

همه جا که اینقد نیست ارزون تر هم داریم داداشم ۱/۵داد چون باغ نرفتن عکس اسپورت نداشتن و فقط اتلیه عکس گرفتن 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگ بخواد یه مراسم مفصل بگیرع با ۵یا۶سال تو عقد باشیم😔

گلم لازم نیست مفصل باشه ،یه مراسم کوچیک و ساده و خودمونی که لباس عروس تنت کنی،بزن و برقصی باشه و عکس و فیلم و شام .

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘
اخه همش بابام با شوهرم سر یه چیز دعوا میکنه خسته شدم میخوام زودتر برم

منم همینطور بود

ولی دیگه گذشت، نذاشتم بدون عروسی برم خونه خودم

این تفکر منه، حتی شده ی مجلس کوچیک

البوم ایتالیایی چاپ نکردیم، ارایشگاه 1تومنی نرفتیم😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

عزيزم جشن تو خونه واقعاااا لذتش بيشتره من خيلى دوس داشتم اما نشد...

منم شرايطم تقريبا مثل شما بود و سه سال و نيم عقد بودم، مخالف عروسى بودم اما خانوادم و خانوادش دوس داشتن اما اصرار نميكردن، قدم اولو بردارى همش پشت هم جور ميشه، جشن كوچيك بگير،اما حتما بگير، الان ك فكرشو ميكنم ميبينم خيلى خوب شد ك جشن گرفتيم واقعا حسرتش ميموند برام

ميتونى ب مراكز ازدواج آسان هم سر بزنى شرايط راحتى رو برات فراهم ميكنن، جشن خوبى هم برات ميشه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖