2777
2789
عنوان

عروسییبیی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست
مثل منی شما هم  آره فکر خوبیه  زیاد خرج نکن . آتلیه و فیلم بردارم نمیخواد با مبایل عکس ب ...

گلم بنظرم عکس خیلی خوبه سال های سال براتون خاطره میمونه در اینده بچه ها دوست دارن پدر مادرشون رو ببینن،عکس اتلیه خیلی بهتره چند تا بگیرین 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مراسم بگیر هر چند کوچیک و ساده.اگه نگیری همیشه پشیمون میشی.همسرت باید مراسم بگیره.اینکه پدرت مراسم گرفته لطف کرده ولی وظیفه ی همسرته.ببین بعدها که رفتی ایشالا سر خونه و زندگیت میبینی نباید کوتاه بیای.مردا واقعا نمیفهمن محبت ما خانمارو .باید ازشون بخوای اینطوری ارج و قربت بیشتره.

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘
گلم بنظرم عکس خیلی خوبه سال های سال براتون خاطره میمونه در اینده بچه ها دوست دارن پدر مادرشون رو ببی ...

درسته ولی همش هزینه الکیه ‌ من رفتم قیمت کردم فیلم خالیو میگن ۳ملیون بدون عکس 

ناراحت دست خالی شوهرت نباش خدا کریمه و روزی رسون 

لازمه شوهرت یکم با تلاش بیشتری ادامه بده و از ایده هایی و مهارتهایی که در توانش است اون رو تبدیل به سرمایه بکنه حتی با دست خالی من تو این سایت یه لیست جهیزیه با قیمتهای خرید پایین اماده کرده ام و یه سری ایده هایی مثل جزوه پولسازی در خانه اگه دستت خالیه ازم رایگان  بگیرید هر وقت کارتون راه اندازی کردید قیمت و پرداخت کنید کار آفرینی با سرمایه اندک

حتما مراسم بگیر هر چند کوچیک و ساده.اگه نگیری همیشه پشیمون میشی.همسرت باید مراسم بگیره.اینکه پدرت مر ...

اخه اگ بخواد یه مراسم مفصل بگیرع با ۵یا۶سال تو عقد باشیم😔

حتما عکس بگیر واتلیه برو

یه شاسی خوشگلم برا اتاقتون چاپ کن

چیزی نمبشه، ولی یه عمر خاطرست مخصوصا برا بچه هات

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
ناراحت دست خالی شوهرت نباش خدا کریمه و روزی رسون  لازمه شوهرت یکم با تلاش بیشتری ادامه بده و ا ...

ن عزیزم من جهازمو بابام گرفته با بهترین مارکش شوهرمم گرفته فقط سرویس چوبش مونده ..مرسی ممنون دستتون درد نکنه

به نظر من حتما عروسی بگیر که بعدا آرزوش به دلت نمونه و اینکه سعی کن شرایط شوهرت رو درک کن ولی از خواسته های خودت هم نگذر چون اون موقع اکثر مردا عادت میکنن که کم کار کنن و تلاششون رو برای زندگی بهتر نمیکنن