2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه

160 بازدید | 13 پست

اینجا دیدم که بعضیا نوشته بودن یا تایپک زده بودن سنگینی داره نباید آیه اولش تنها بگی و نباید زیاد بگی قبلش باید از یک عالم سوال کنی بعدش استفاده کنی

من پرسیدم طرف بهم خندید گف آیه قرآن سنگینی نداره و سنگینی ینی چیزای بد و نحسی که راکت شدن. این آیه اتفاقا خیلی حاجت میده و خیلی آرامش میده ب آدم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی پرسیدی؟ 

یونسیه ذکر خاص هست برای هرکس تعدادش فرق می‌کنه

بله آیات قرآن همه آرامش بخش هستن ولی وقتی شما داری آیه رو به صورت ذکر میگی فرق میکنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

زیاد خونده بشه اونم در سجده چشم سوم باز میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از کی پرسیدی؟ یونسیه ذکر خاص هست برای هرکس تعدادش فرق می‌کنهبله آیات قرآن همه آرامش بخش هستن ولی وقت ...

زیاد ن هروقت دلت آشوب داشت برای آرامش دلت

اونم گف تکرار زیادش باید ظرفیت داشته باشی 

😐

ذکر خیلی خوبیه

غمو برطرف میکنه

کاملشو بگو یعنی ادامه ذکر یونسیه اینو بگو فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ «88»

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ذکر خیلی خوبیهغمو برطرف میکنهکاملشو بگو یعنی ادامه ذکر یونسیه اینو بگو فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْ ...

ممنون عزیزم

زیاد ن هروقت دلت آشوب داشت برای آرامش دلتاونم گف تکرار زیادش باید ظرفیت داشته باشی

به اینایی که میگن کم ذکر بگو یا چیزای این شکلی میگن ظن خوبی ندارم

هیچ جا ننوشته ذکر و یاد خدا ممکنه مضر باشه  یا ظرفیت میخواد

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ممنون عزیزم

خواهش میکنم قشنگم

ایه 87 انبیا و 88 انبیا رو تفسیریشو بخون اگه وقت داشتی