2777
2789

سلام. بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خیلی از نماز صبح میترسم

چون همه خوابن تنهام همه جا تاریکه عظمت شب هست

اصن همش میگم الان یکی میزنه تو کمرم موقع سجده میمیرم یا از سجده پاشم یکی جلومه

ببین نمیشه بگی حواست خالص به خدا نیست ربطی به این چیزا نداره میترسم خیلیییییییییییی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خوندم اومدم نی نیسایت.لطفا برام دعا کن دردای زایمانم شروع شه منو بدون درد بستری نکنن

وا هنوز اذان نگفتن که

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خوندم اومدم نی نیسایت.لطفا برام دعا کن دردای زایمانم شروع شه منو بدون درد بستری نکنن

مگه چندماهته عزیزم

وای من خیلی از نماز صبح میترسمچون همه خوابن تنهام همه جا تاریکه عظمت شب هستاصن همش میگم الان یکی میز ...

برقو روشن کن 

بعد تنهایی نخون پیش یکی باش میخونی

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

نماز شبو که نباید اذان بگن از بعد ساعت دوازده تا قبل اذان صبح میخونن

ها فک کردم نوشته نماز صبح

خب نماز شب تا حالا نخوندم اگر منظور مغرب و عشا که باید همون بعد اذان مغرب خوند ک

هفته 39

طبیعی ۴۰ هفتس

نگران‌نبامن دخترعمم الان ۴۲ هفتشه هنوز نزاییده 🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥

جاریم ۱۰ ماهه بدنیا اومده

ابن چیزا طبیعیه البته انشالله که سر وقتت زایمان کنی تازه سحری خوردم برات دعا میکنم بچه اولته؟