lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 عنوان وقت نماز پرفصیلت شب هست نترس نی نی سایت فرار نمیکنه 349 بازدید | 27 پست سلام. بسم الله آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن 1403/12/11 | 04:35 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبدیده عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 خوندم اومدم نی نیسایت.لطفا برام دعا کن دردای زایمانم شروع شه منو بدون درد بستری نکنن
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4027 وای من خیلی از نماز صبح میترسمچون همه خوابن تنهام همه جا تاریکه عظمت شب هستاصن همش میگم الان یکی میزنه تو کمرم موقع سجده میمیرم یا از سجده پاشم یکی جلومهببین نمیشه بگی حواست خالص به خدا نیست ربطی به این چیزا نداره میترسم خیلیییییییییییی اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4027 خوندم اومدم نی نیسایت.لطفا برام دعا کن دردای زایمانم شروع شه منو بدون درد بستری نکنن وا هنوز اذان نگفتن که اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4027 خوندم اومدم نی نیسایت.لطفا برام دعا کن دردای زایمانم شروع شه منو بدون درد بستری نکنن مگه چندماهته عزیزم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
دنیام_همسرم_وپسرام_ عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 151 برای ما ۶و ۵دقیقه اسدارم سحری میخورم خدایا شکرت که حواست همیشه به من هس🙏🙏🙏
آبدیده عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 وا هنوز اذان نگفتن که نماز شبو که نباید اذان بگن از بعد ساعت دوازده تا قبل اذان صبح میخونن
بزغاله1386 عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1059 وای من خیلی از نماز صبح میترسمچون همه خوابن تنهام همه جا تاریکه عظمت شب هستاصن همش میگم الان یکی میز ... برقو روشن کن بعد تنهایی نخون پیش یکی باش میخونی وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4027 نماز شبو که نباید اذان بگن از بعد ساعت دوازده تا قبل اذان صبح میخونن ها فک کردم نوشته نماز صبحخب نماز شب تا حالا نخوندم اگر منظور مغرب و عشا که باید همون بعد اذان مغرب خوند ک اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
آبدیده عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8457 ها فک کردم نوشته نماز صبحخب نماز شب تا حالا نخوندم اگر منظور مغرب و عشا که باید همون بعد اذان مغرب خ ... نه مغرب و عشا نیست .همون نماز شفع و وتر هست
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4027 هفته 39 طبیعی ۴۰ هفتسنگراننبامن دخترعمم الان ۴۲ هفتشه هنوز نزاییده 🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥جاریم ۱۰ ماهه بدنیا اومدهابن چیزا طبیعیه البته انشالله که سر وقتت زایمان کنی تازه سحری خوردم برات دعا میکنم بچه اولته؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه