2777
2789
عنوان

اخرین لحظات ماه شعبان

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ماه رمضان همیشه یه قابلمه پلو خورشت تو یخچاله میدونین که رمضان کلا ماه پر برکتی هست از نظر روانی ...

عزیزم فکر کنم گرسنه بودن اعصابتون و ضعیف میکنه... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ممنون گلم 💖🌸التماس دعا دعا کن به درس علاقه پیدا کنه🥲🥲

ان شاءالله. 

فرزند تون گل پسره؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
تشنگی بیشتربعدم موقع افطار سردرد میشم

با یه دکتر خوب تو طب سنتی هم مشورت کنین بد نیست..

نه عزیزم پسرم رو اصلا یادم نمیاد چطور درس یاد گرفت دخترم منو پیر کرده امسال

دخترا باقصه خیلی مانوس میشن. 

یا اگه نقاشی دوست داره درساش و خوند تو دفترش گوشه دفترش براش نقاشی بکشین یا برچسب بزنین..یا یطوری اهل کتاب خوندن و قصه خوندن بشه.. 

باحالت بازی و مسابقه درس و براش جذاب کنین. البته ک قطعاخودتون همه راه هارو امتحان کردین و استادین . محض تکرار مکررات گفتم. ان شاءالله ک عاشق درس خوندن بشه.

و مفید باشه برای سرزمینش. 

ی جایی خونده بودم میگفت از کلاس اول ب بچه ها بسپرین ک ببینن چیکار میخوان کنن برای ابادانی کشورشون.

ب ژاپنی ها روز اول مدرسه میگن شما ن اب دارید نه منابع و معادنی میخوادهیدبرای کشورتون چیکار کنید و همین باعث میشه فکر کنن :) 

ولی من مطمئنم چون مامان قدرتمند مهربون و دغدغه مندی هستین دخترتون و عاشق درس و مطالعه میکنین

سلام ببخشید شما بودید تو اون تاپیک که در مورد حجاب بود و ترکید نوشتید یه جملاتی مثل مومن در اخرت و ظهور امام زمان و... ؟ 

من همونم که گفتم قبلا حجابم کامل بود ولی الان نیست چون شنیدم با خانمای باحجاب تو جامعه بدرفتاری میکنن الان

همون خدا و امام زمان همه چیز میدن به بی حجابا برای مثال به یه دختر بی حجاب بهترین شوهر و زندگی رو دادن که به کلی دختر باحجاب ندادن پس نباید انتظار حجاب از ما داشته باشند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام ببخشید شما بودید تو اون تاپیک که در مورد حجاب بود و ترکید نوشتید یه جملاتی مثل مومن در اخرت و ظ ...

بله عزیزم خوبین؟ خوش اومدین 🌹ممنون ک براتون مهم بود تشریف اوردین اینجا🌹🌹🌹✨️

همه چی توی دنیا با دودوتا چارتای ما جور درنمیاد.

درسته خیلی ها بودن محجبه ولی ازطرف همسرشانس نیاوردن خیلی هم بودن شانس اوردن... منظورم اینه چیزی ک میخواستن نشد یاشد... ولی اینا همه ظاهر قضیه است. همونطور ک ممکنه بدحجابی همه چی براش اونطور میخواد پیش نره .یعنی بنظر میاد ب حجاب ربطی نداشته باشه و بیشتر ب انتخاب فرد هست. یعنی همون محجبه اگه بره سراغ مشاوره و... میتونه حداقل ادم بد انتخاب نکنه.

و اونایی هم ک به قولی بلدن و تور میکنن پسرا رو دیگه مشخصه عنوانش... و چ  با حجاب باشه چ نباشه بالاخره ب هدفش میرسه... ک ما بلد نیستیم...ولی ما ک برای ازدواج حجاب نمیکنیم برای خداست همه ش.... بخاطر ظهوره بخاطر حکم خداست ... . ♡

بله عزیزم خوبین؟ خوش اومدین 🌹ممنون ک براتون مهم بود تشریف اوردین اینجا🌹🌹🌹✨️همه چی توی دنیا با دو ...

خوبم مرسی

دختر از بین خواستگاراش انتخاب میکنه یه دختر خواستگارای خوب براش میاد از بین خوبا یه خوب انتخاب میکنه یه دختر اصلا هیچ خواستگار خوبی براش نمیاد فقط چندتا بد میاد که یا باید تا اخر عمر مجرد بمونه یا ازدواج کنه با پسر بد و انتخاب دیگه ای نمیتونه کنه چون دختر که نمیتونه بره خواستگاری پسر

مشاور پیش از ازدواج، تحقیق، اشنایی و... خیلی چیزا توشون مشخص نمیشه و بعد ازدواج معلوم میشه این که میگن ازدواج مثل هندونه دربسته میمونه و بیشتر به تقدیر و خواست خدا مربوطه درسته خیلیا بودن مشاوره رفتن تحقیق رفتن اشنایی دقت کردن ولی بعد ازدواج معلوم شده پسره گند بوده پسرا خوب نقش بازی میکنن قبل ازدواج

همون خدا و امام زمان کلی کمک میکنن به همون بی حجابا و همه چیز بهشون میدن نه فقط تو ازدواج کلا انگار خدا و امام زمان همونایی که کمتر به دستوراتشون عمل میکنن رو بیشتر دوست دارن خدا و امام زمان اگه میخواستن میتونستن جلوی گسترش بی حجابی رو بگیرن به این شکل که بی حجابا رو بدبخت میکردن باحجابا رو خوشبخت این جوری همه به این نتیجه میرسیدن که بی حجابی گناهه ولی برعکسش کردن بی حجابا رو خوشبخت تر کردن پس تقصیر خودشونه که الان بی حجابی زیاد شده

امام زمانم که واسه ظهورش یکی از چیزایی که باید زیاد شه فساده و بی حجابی و همین چیزا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏