2777
2789
عنوان

اخرین لحظات ماه شعبان

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 44 پست
چقدر عنوانت بدلم نشست با اینکه اماده کردم یچیزلیی یادم نبود رسید ماه عشق

رسید ماه عشق...

چه زیبا

ممنونم واقعا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دوست دارم این ماهو هم خیلی فشار رومه حوصله بچه ها رو ندارم میخوام بخوابم ولی از درس و مشق و خو ...

خب روزه واسه همینه که تمرین کنی صبرت بره بالا چند روزی امتحانی روزه بگیر

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

پشمامممممممممممم فکر میکردم یک شنبه ماه رمضونه حاجیییی 😂ذوق زده شدممم برم صحری بخورم اخیشششش بالاخر ...

یکشنبه است بابا

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

پشمامممممممممممم فکر میکردم یک شنبه ماه رمضونه حاجیییی 😂ذوق زده شدممم برم صحری بخورم اخیشششش بالاخر ...

خب یک شنبه ست روز اوله

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

التماس دعا دارم 

امسال توفیق گرفتن روزه ندارم بیمارم برام دعا کنید سلامتیم بدست بیارم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منو دعا میکنید یه ژنه ۲۴سالم که دارم موهامو از دست میدم از فکرش خواب ندارم شاید دعای یکیتون در حقم م ...

ان شاءالله درمان بشه .

امیدتو ازدست نده مطمئن باش درست میشه..

هرچی که هست بسپر ب خدا.باشه؟

#الحیاة

اگه دستاتو چندبار بهم بزنی گرم ک شد پوست سرت و بانوک انگشتات نوازش کن.. از حرارت درون بدنت موهات پر پشت میشه ان شاءالله... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
التماس دعا دارم امسال توفیق گرفتن روزه ندارم بیمارم برام دعا کنید سلامتیم بدست بیارم

ان شاءالله زیر سایه امام زمان همیشه سلامت و برقرار باشین✨️🌿🌹

من هم دوست دارم این ماهو هم خیلی فشار رومه حوصله بچه ها رو ندارم میخوام بخوابم ولی از درس و مشق و خو ...

خداکمک میکنه نگران نباشین.

سحری زیاد درست کنین برای نهار بخورن 😁

ان شاءالله زیر سایه امام زمان همیشه سلامت و برقرار باشین✨️🌿🌹

ممنونم سلامت باشید 

ان شاء الله حاجت روا بشید ❤️ 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خب روزه واسه همینه که تمرین کنی صبرت بره بالا چند روزی امتحانی روزه بگیر

هرسال همین کارو میکنم چند روز میشم بعد میبینم جون ندارم اعصابم نمیکشه جلو بچه ها صبور باشم‌چند روز ولش میکنم باز دوباره چند روز میگیرم امسال هم یه بچه کلاس اولی دارم که مشق نمینویسهههه😭

ممنونم سلامت باشید ان شاء الله حاجت روا بشید ❤️

ممنونم ازدعای خیرتون بانوجان.

💚🌿🍃✨️

هرسال همین کارو میکنم چند روز میشم بعد میبینم جون ندارم اعصابم نمیکشه جلو بچه ها صبور باشم‌چند روز و ...

عزیزم. 

کلاس اول🥲

الهی ک موفق باشن