2777
2789
عنوان

این حس رو فقط دخترا می‌گیرن

193 بازدید | 12 پست

من بعد از کلی تحقیق و جمع آوری به این لیست از حسایی رسیدم که فقد دخترا میفهمن :

وقتی کلی حرف زدی، بعد یهو می‌بینی سین شدی ولی جواب نیومد!

وقتی یه لباسو هزار بار تو ذهنت ست کردی ولی وقتی پوشیدیش، اون حسی که باید نداد!

وقتی یکی که دوستش داشتی، حرفای قشنگی که یه روز بهت می‌گفت، حالا داره به یکی دیگه میگه...

وقتی که موهاتو شستی، سشوار کشیدی، صاف کردی و یهو میری بیرون، بارون می‌گیره!

وقتی بعد از کلی بی‌حوصلگی و بی‌میلی، یهو ساعت ۳ نصفه‌شب دلت می‌خواد کل اتاقت رو تمیز کنی!

وقتی رژ جدید خریدی و بعد از اولین گاز به ساندویچ، همش پاک شد!

وقتی یه دختر دیگه رو می‌بینی که همون لباسی که مدت‌ها دلت می‌خواست رو خریده!

وقتی یه حس قوی داری که یه چیزی سر جاش نیست، ولی بقیه میگن تو حساسی!

وقتی یه چیزی اذیتت کرده ولی نمی‌خوای توضیح بدی، فقط انتظار داری یکی بفهمه...

دخترا تایید میکنید؟!

بیاید حسایی که فقط شما درکش می‌کنیم رو بنویسید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من هیچکدومو نداشتم ربطی نداره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مثلا ماشینی ک حسرتشو داشتن رو زیر پای یکی دیگ میبینن

اوه، پس دختری که فکر می‌کنه دخترا فقط تو حسرت ماشینن!

باشه عزیزم، ما هم فکر می‌کردیم دخترا بیشتر تو حسرت یه عشق واقعی، یه فرصت خوب، یا یه اتفاق خاص تو زندگیشونن... ولی تو ثابت کردی که نه، اصلی‌ترین دغدغه‌ی دخترا دیدن یه ماشین زیر پای یکی دیگه‌س!

باشه، تو خاصی، تو متفاوتی، تو همون دختری هستی که به جای عاشقانه فکر کردن، تو خواب و بیداری توی نمایشگاه ماشین پرسه می‌زنه!

ولی یه چیزی، تو واقعاً حسرت ماشینو خوردی یا صرفاً اومدی بگی که از بقیه دخترا جدا و برتر هستی؟

نه من هیچکدومو نداشتم ربطی نداره

اوه ببین کی اینجاست! نماینده‌ی رسمی "من متفاوت از همه‌ام!"

تو هیچ‌کدوم از این حس‌ها رو نداشتی؟ پس تبریک می‌گم، احتمالاً از یه سیاره‌ی دیگه اومدی!

ربطی نداره؟ خب اگه ربطی نداره، چرا اومدی اینجا اعلام کنی که ربطی نداره؟

ما داریم از تجربه‌ی اکثر دخترا حرف می‌زنیم، تو نیومدی بگی "یه تجربه‌ی دیگه دارم"، اومدی بگی "من هیچی از اینا رو حس نکردم!"

باشه خاص، قبول! تو از هممون فراتری!

ولی یه سوال: یه جایزه هم می‌خوای برای این خاص بودنت، یا همین که توجه جلب کردی 

کافیه؟

اوه، پس دختری که فکر می‌کنه دخترا فقط تو حسرت ماشینن!باشه عزیزم، ما هم فکر می‌کردیم دخترا بیشتر تو ح ...

کلا اشتباه گرفتی

یکی گفت پسرا هم همجین دغدغه هایی دارن استاتر گفت مثلا منم مثالشو گفتم 

بعدشم تهشم نوشبم میبینن نه میبینم 

یکم با دقت تر...

اونجایی که به چیزایی به دلت میفتههیچ‌اتفاق منطقی نیفتاده ولی قلبت تیر میکشه و بعدا مشخص میشه دلشوره ...

آها، همون لحظه‌ای که مغز داره میگه «آروم باش، هیچی نشده»، ولی قلبت مثل یه کارآگاه زودتر از پلیس به صحنه جرم می‌رسه و داد می‌زنه: "قتل رخ داده!"

بعدشم مثل یه فیلم جنایی، آخرش معلوم میشه که دلشوره‌هات واقعاً FBI درونیت بودن، فقط کاش این وسط یه وکیل منطقی هم داشتی که جلوی دستگیر کردن بی‌گناهارو بگیر

ه!