2777
2789
عنوان

واقعا این ساس چه موجودیه😭

115 بازدید | 10 پست

تازه اثاث کشی کردیم نمیدونم از کجا اومدن تو وسیله هامون پرن... به سختی با سم میمیرن🤦🏻‍♀️🥲

بدنم پر شده از گزششون

کسی تجربه ای داره؟ 

جای گزش میمونه رو پوست؟ 🥲

حتی رو صورتم پنج تا جای نیش هست😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما تجربه داشتیم با هیچ سمی نمیمیرن فقط قرص برنج

بر پدرشون لعنت

قرص برنج چند تا تو خونه گذاشتین؟ 

چند روز موند؟ 

باید تو پارچه باشه یا نه؟ 

ببخشید زیاد شد سوالام

بر پدرشون لعنتقرص برنج چند تا تو خونه گذاشتین؟ چند روز موند؟ باید تو پارچه باشه یا نه؟ ببخشید زیاد ش ...

عزیزم از دام پزشک بپرسید کامل تر توضیح میدن

حدود 200خورده ای بود البته ب متراژ خونه فکنم بستگی هم داره

۳روز

فرقی نداره ما رو برگه A4 گذاشتیم 

فقط عزیزم 3نفر از خونوادم در عرض 3دیقه فکنم ریختن رو برگه

و چند لایه دستکش اشپز خونه دستشون کرد و چندین لابه ماسک گذاشتن و زودی اومدن بیرون و در اخر هم با چسب کتاب در  خونه چسب زدیم

ولی واقعا مراقب باشید خودتون میدونید ک قرص برنج کشندس

ما هم بالشتامون رو دادیم لحاف دوزی بعدش درگیر ساس شدیم از یک سایتی به نام الو سم ،،، سم آلمانی به اسم پیرانا خریدیم یک بار سم پاشی کردیم مشکلمون حل شد خیلی کارشون درست بود و پیگیری های پی در پی انجام میدادن

عزیزم از دام پزشک بپرسید کامل تر توضیح میدنحدود 200خورده ای بود البته ب متراژ خونه فکنم بستگی هم دار ...

چه کاریه ما هم درگیر شدیم از سایت الو سم ،، سم ساس پیرانا که مخصوص مقابله با ساس هست خریدیم به راحتی مشکلمون حل شد قیمتش هم 650 تومان بود عالی بود عالی بود ،، تازه بو هم نداشت هیچ خطری واسه انسان نداره