2777
2789
عنوان

جوانسازی صورت برای سنین بالای 40

73 بازدید | 2 پست

از اون زشتای نچرال بااعتماد بنفسه پروو  هستم که هیچ عمل زیبایی انجام نداده     شوخی کردم واقعا زشت نیستم  ولی چند سال اخیر خیلی تحت فشار و استرس بودم و افزایش سن هم بدلیل نبوده خیلی طراوت و زیبایی پوستمو از دست دادم  کمی افتادگی شلی منافذ باز  ولی هیچکدوم شدید نیست عملا بهم نمیخوره 41 ساله باشم ولی نسبت به دوسال قبلم خیلی افت داشتم                 الان  میخام یه کارایی بکنم ولی دنبال تغییرات شگرف و راه براه تمدید و این داستانها نیستم  عملا نمیخام مشخص بشه دلم میخواد چهره 5 سال قبلمو داشته باشم نه متفاوت                                                                    لطفا  اگر سنتون بالای 40 هست از تجربیاتتون بگید              چه روشی عوارض کمتر ریسک کمتر داره دوام بیشتر داره و هرچیزی که فکر میکنید خوبه بگید   تهران و کرج هم دکتر یا مرکز خوب سراغ داشتید بگید هزینه هم برام مهمه ولی نه اندازه کیفیت

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

والا منم ۴۱ساله و مثل خودت عمل چیزی نکردم تا الانم رسیدگی خاصی نداشتم  فقط جدیدا میکروذزم خانگی  خریدم،گاهی الوورا و یا گلاب میزتم صورتم .میکرو ادامه میدم ببینم چجورع

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
والا منم ۴۱ساله و مثل خودت عمل چیزی نکردم تا الانم رسیدگی خاصی نداشتم فقط جدیدا میکروذزم خانگی خری ...

چه خوب>>>>>

روتین پوستی خوبه  ولی زمان میبره باید منظم باشی من تایم ندارم شاغلم مادره 3 تا بچه ام  کلی محصولات پوستی دارم که اصلا وقت نمیکنم استفاده کنم  این خیلی بده                        

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.