2777
2789

باید با یکی حرف میزدم

باید دلمو خالی کنم وگرنه سکته میکنم 

سربسته بگم سالهاست ناباروری دارم

دلیلشم همیشه دکترا میگفتن اضافه وزن داری بهمین خاطره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که بعد سالها هرچی دوس دارم میپوشم

سبک شدم

روحیم خوب شده

همسرم امروز گفت مجدد شروع به اقدام کنیم

وحشت برگشتن به وزن قبلی و اضافه وزن

اینکه شکمم بزرگ بشه و بزرگ بمونه

اصن دارم سکته میکنم

اصلا ماهها بود پذیرفته بودم دیگه بچه دار نمیشم ، روحیم شده بود مث دختر۱۸ ساله

الان باز حالم خراب شده

هیچ شوق و ذوقی برای بچه دیگه ندارم

از بس انتظار کشیدم و گریه چ نذر و نیاز کردم کلا ذوقم کور شده

برعکس الان ناراحتم اگه بچه دار بشم

از مسئولیتش میترسم

دچار دوگانگی بدی شدمهم دلم نمیخواد وزنم برگردههمش گوشه ذهنم ترس برگشت وزنمو دارمهم نمیتونم خودخواهان ...

خوندم صحبت هاتو عزیزم ، اول این که حاملگی درسته وزن ممکنه اضافه بشه ولی نه در اون حد که خیلیی بالا بره و اضافه وزن زیادی بگیری ❤️ دوم هم این که احتمالا ترس از چاقی باعث شده حس کنی بچه دوست نداری و دوست نداری الان بچه دار بشی حس تو کاملا میفهمم سعی کن به خودت مسلط باشی بعد تصمیم تو بگیر ولی اگر شرایط شو داری حتما پیش یه مشاور تغذیه هم برو و شرایط تو بگو خیلی بهت کمک می‌کنه عزیزم و این که سخت نگیر به خودت لطفا 😘 

خوندم صحبت هاتو عزیزم ، اول این که حاملگی درسته وزن ممکنه اضافه بشه ولی نه در اون حد که خیلیی بالا ب ...

ممنونم که به حرفام گوش دادی

چقدر خوب درکم کردی 

بله شایدم همین‌طور باشه و ترس باعث شده حس کنم بچه دوس ندارم😞

میدونی تو دلم جنگه