ولی خب ماشالا وضعش الان خیلی خوبه مثلا کادوی تولدش دویست میلیونی بود
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از درون رابطشون هم خبر داری یعنی واقعا زندگی خوبی دارن یا تظاهره؟
دقیقا خبر دارم ببین از ۱۴ سالگی با دختره دوست بود تا ۲۲ سالگی
۲۲ عقد کردن بچه دوم هم دارن مسافرت خارجی هم میرن هی وسایل خونه عوض میکنه اگه مشکلی داشتن تو همون ۱۴ تا ۲۲ سالگی کات میکردن پسره عاشق دختره هیییچی نداره فقط خیلی خوشکل و خوش هیکله
ببین بیا بپذیر که احتمال این قضیه کمه پس نشین که یه مردی بیاد تو رو خوشبخت کنه که ته تهش بهترین هم باشه توی بحث و دعوا بکوبه تو سرت خانوادهش که بماند سعی کن خودت شرایطت رو بهتر کنی اگر میتونی سرکار برو یه هنری یادبگیر ادامه تحصیل بده و...
دختر داییم با یه مرد ک زن و بچه داشته ازدواج کرده و پسر شوهرش ک از زن قبلی هست پیش خدشه زن قبلیه هم خبر داره ومشکل نداره از نظر مالی خدش و خوانوادش در رفاه کامل هستن ولی شوهرش از خدش سن بالا تر و بشدتتت گیر بده هست همه جا هم میگه چون طلاهام زیاده شوهرم نمیزاره جایی برم از خونه بیرون برم ک هرجا میره باید با خده مرده بره توخونه یه اقا همه کارای پخت و پز و...رو انجام میده ولی با اینجال از وقتی ازدواج کرده خیلی لاغر تر و شکسته تر شده نمیدونم حالا از بیرون چیزی ک نشون میده انگار خوبه انشاالله ک زندگیش واقعا خوب باشه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن