2777
2789
عنوان

ازدواج دختری که خونه باباش هیچی نداشته با پسر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 104 پست
بعد ازدواج پولدار شد یا قبلش پولدار بودچند سالگی ازدواج کرد

قبل ازدواج فقط شغل داشته 

چند سال اول ازدواج هم مستاجر بودن بعد صاحب خونه و ماشین میشن و الآنم که ماشین میلیاردی و دستای زنش هم مث ویترین طلا فروشیه 

نمی‌دونم چند سالگی ازدواج کردن 

الان شاید ۱۰.۱۱ سال باشه ازدواج کردن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

واو رای موفقیتش چی بود 😢😃

دعای خیر مادر پشتش بوده احتمالا😂

چهره و اینا هم کاملا معمولی 

وضعیت مالی زیر خط فقر

ولی خب ماشالا وضعش الان خیلی خوبه مثلا کادوی تولدش دویست میلیونی بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از درون رابطشون هم خبر داری یعنی واقعا زندگی خوبی دارن یا تظاهره؟

دقیقا خبر دارم ببین از ۱۴ سالگی با دختره دوست بود تا ۲۲ سالگی 

۲۲ عقد کردن بچه دوم هم دارن مسافرت خارجی هم‌ میرن هی وسایل خونه عوض میکنه اگه مشکلی داشتن تو همون ۱۴ تا ۲۲ سالگی کات میکردن پسره عاشق دختره هیییچی نداره فقط خیلی خوشکل و خوش هیکله

خودم و خدام💌

بله خانواده دختر وضعیت مالی خوبی نداشتند اصلا

اما با یک آقای میدون تره باری ازدواج کرد یعنی مغازه داشت اونجا

و الان تو رفاه کاامل هست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ببین بیا بپذیر که احتمال این قضیه کمه پس نشین که یه مردی بیاد تو رو خوشبخت کنه که ته تهش بهترین هم باشه توی بحث و دعوا بکوبه تو سرت خانواده‌ش که بماند سعی کن خودت شرایطت رو بهتر کنی اگر می‌تونی سرکار برو یه هنری یادبگیر ادامه تحصیل بده و...

ما تو اقوام نزدیک همچین‌چیزی هست 

دختر داییم با یه مرد ک زن و بچه داشته ازدواج کرده و پسر شوهرش ک از زن قبلی هست پیش خدشه زن قبلیه هم خبر داره و‌مشکل نداره از نظر مالی خدش و خوانوادش در رفاه کامل هستن ولی شوهرش از خدش سن بالا تر و بشدتتت گیر بده هست همه جا هم میگه چون طلاهام زیاده شوهرم نمیزاره جایی برم از خونه بیرون برم ک هرجا میره باید با خده مرده بره تو‌خونه یه اقا همه کارای پخت و پز و...رو انجام میده ولی با اینجال از وقتی ازدواج کرده خیلی لاغر تر و شکسته تر شده نمیدونم حالا از بیرون  چیزی ک نشون میده انگار خوبه انشاالله ک زندگیش واقعا خوب باشه

ایشالا ک خیره

چرا دختر مجرد  باید خوشبختی را به ازدواج با مرد پولدار ببینه؟؟

روز به روز داره به فقرا  اضافه میشه و از پولدارها کم میشه

به خاطر گرونی و تورم و ...

چجوری تعداد کمی پسر پولدار  اینهمه  دختر فقیر  را جمع  شون کنن؟؟،،،،؟؟،؟

راضی هستی؟

اره خداروشکر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن