2777
2789
عنوان

ازدواج دختری که خونه باباش هیچی نداشته با پسر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 104 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیدم خوشبخت هم هستن 

البته مرده خانواده پولداری نداره خودش خیلی تلاش کرده به اینجا رسیده بچه پولدار نبوده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

از کجا همو پیدا کردن

همسایه بودن

قشنگ زندگیش زیر و رو شد

مثلا فکر کن تا چندماه پیش یه لباس تنش بود تا دو سه سال

الان فقط یکی دو میلیارد طلا انداخته 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آره دیدم خوشبخت هم هستن البته مرده خانواده پولداری نداره خودش خیلی تلاش کرده به اینجا رسیده بچه پولد ...

بعد ازدواج پولدار شد یا قبلش پولدار بود

چند سالگی ازدواج کرد

زندگی خوبی میتونن داشته باشن؟

اگه دوطرف عاقل باشن چرا که نه

البته باید عرض کنم ک تو ایران خیلی کم پیش میاد مرد تو سر زن نزنه بگه من خوشبختت کردم هیچی نداشتی:)

ما ک چشم و دلمون سیره بازم منت سرمونه

من دیدم رفیق دوستم با یه میلیونر ازدواج کرد خوشبخت هم شد چون مرد عاشق بود تو هر رابطه مرد عاشقتر باش ...

از درون رابطشون هم خبر داری یعنی واقعا زندگی خوبی دارن یا تظاهره؟ 

اره زنداییمالبته داییم پولدار نیست حقوقش۱۵تومنه ولی واسه اونا خیلی خوبهخیلی افاده میاد ماهم تیکه مین ...

مگه سطح زنداییت وقت پایینه که با حقوق ۱۵ تومن تیکه میندازین بهش

هم سطح فرهنگ هم شعور هم حقوق پایین🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣