2777
2789

بچها منو همسرم فامیلیم. 

چند وقت پیش بین خواهر شوهرم و خانواده من بحث پیش اومد 

خیلی دعوای بدی بود 

منو همسرم دخالت نکردیم 

سعی کردیم ارومشون کنیم هیچی نگفتیم

خیلی خلاصه تعریف می کنم

خلاصه من خواهر شوهرم کلا آدم بی چاک و دهنیه با همه دعوا داره 

مادر منم خیلی باهاش دعوا کرد

من گفتم دخالت نمیکنم حرمت ها شکسته نشه

آینم بگم موقع دعوا خونه یکی دیگ از نزدیکان بودیم 

دیگه دعوا شد همه برگشتن خونه هاشون

منو همسرم با ماشین مادر شوهرم قرار بود بیایم و خواهر شوهرمم بود

بچها خواهر شوهرم چنتا چیز به مامانم گفت مامانش دعواش کرد 

بچها خیلی آدم بی شخصتیه تو ماشین از حرصش به من توهین کرد 

در صورتی که داستان دعوا هیچ ربطی به من نداشت و از قبل هم با هم مشکلی نداشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری به مادرت توهین کرد و تو هیچی نگفتی😑

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چی به مامانت گفته ؟ این مهمه 

و اینکه دعواشون سر چی بوده 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

کسی که به مادر من توهین کنه انگار به من توهین کرده،دخالت نکنم دیگه چیه!!!

میزدی تو دهنش که اسم مادرت رو اورده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مادرتو واقعا دوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

من کلا ازین رفتار های سلیطه بازی خوشم نمیاد مخصوصا دهن به دهن با آدم بی شخصیت و دریده

خلاصه من یچیزی بهش گفتم و از ماشین اومدم بیرون 

اتقدر حرصش گرفت جوابش و ندادم آتیش گرفت

پشت سرم پیاده شد گفت آره من فلان و کارو کردم براتون خلاصه چرت و پرت گفت 

مامانش انداخت تو ماشین 

چجوری به مادرت توهین کرد و تو هیچی نگفتی😑

این‌فقط نفت رو آنیش یکی ریختنه.

ولی خونه ی یکی دیگه بودن دیگه خواهرشوهرش و مادرش دعوا کردن یکی این گفته یکی اون.

کلا همکلام نشه آدم باهاش بهتره.

دوری و دوستی

خوبش کرد مادرش ریده بهش کافبه

یه فامیل ما داریم،دختراش فتنه ها رو میندازن بعد وقتی یکی به مادرشون گله میکنه که دخترتون فلان حرف و زده،سریع گوشی برمیداره الکی به دختراش که یعنی چی این حرف!!!بعد چند روز دیگه روز از نو روزی از نو شروع میکنن به اشوب🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤