2777
2789
عنوان

یه خواهشی دارم ازتون

38 بازدید | 5 پست

بخدا دنیا دو روزه 

در آخر فقط خوبی هست که میمونه دل اونی که دوستون داره رو نشکنید

هیچی بالاتر از انسانیت نیست 

فردا هممون زیر به وجب خاکیم 

نزارین چشم کسی دنبال زندگیتون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی؟ میخاستم بت بگم شوهر منم خودشیفتست.....تو گوگل سرچ میکردم که تورو پیدا کردم. توروخدا میشه موفق بشی تو جدا شدن ازش؟من ۸ ساله گیر این ادم افتادم دیگه نگم برات از کارایی که به من کرده انقدر تحقیق کردم انگار دکترا روانشناسی نارسیسیستارو گرفتم! من هربار اومدم جدا بشم هی نشد رفتم خونه مامانم اینا اونجا هم دعوا اینا بود روانم بهم میریخت دلم برا شوهرم تنگ میشد برمیگشتم ولی دیگه تصمیم جدی جدی به طلاق گرفتم میخاستم برم با مامانم زندگی کنم که سرطان گرفت و تو تاپیکام همه چی هست و تو این شرایط نمیخام استرس جدید ب خانوادم وارد کنم.فقط خاستم بگم که توروخداااااااا به شوهرت برنگرد ببین من میدونم زندگی با نارسیسیست یعنی سوهان روح اونم سوهان برقی!همه اینا ب کنار اون که میگی اینستاش ژده سینگل عین شوهر منه تا دعوامون میشه قهر میکنه می‌ره شهر خودش و سریع اینستا نصب میکنه و استوری چرت و پرت میذاره واااااااااااییییی عین ی ربات همشون عین هم برنامه ریزی شدن🫤🫤🫤

.

سلام خوبی؟ میخاستم بت بگم شوهر منم خودشیفتست.....تو گوگل سرچ میکردم که تورو پیدا کردم. توروخدا میشه ...

سلام عزیزم خواستم بگم که اره من از نظر احساسی موفق شدم ازش جدا بشم 

کارای طلاقمون داره پیش میره 

ببین تو با هرکی بتونی زندگی کنی با آدم نارسیس نمیتونی 

تازه الان زیر پست دخترا پلاسم هست ولی من اهمیت نمیدم 

ببین دز کل بخوام بهت بگم 

اولاش سخته دلتنگ میشی میخوای برگردی چون‌ذهنت گولت میزنه اینم جزوی از مراحل جداییه بعدا که بگذره فق یه کوچولو به خودت بیای ارزش خودتو بفهمی 

اون موقع میگی من با چه آدمی داشتم زندگی دیگه دلتنگ نمیشی به جاش متنفر میشی 

از خودش از کارایی که باهات کرده 

اگه میتونی واقعا خودتو نجات بده تو ۸سال زندگی کردی من ۳سال و خورده 

و تو این سه سال همه جوره شکنجه روحی روانی شدم همه چیمو سرش دادم رفت به خودکشی رسیدم چندبار 

ولی واقعا اگه میبینی میتونی 

جدا شو 

ولی قبلش حتما با مشاوره یا روانشناس صحبت کن 

سخته ولی شدنیه 

سلام عزیزم خواستم بگم که اره من از نظر احساسی موفق شدم ازش جدا بشم کارای طلاقمون داره پیش میره ببین ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم و روحیه گرفتم. توهم مثل من فک میکردی شوهرتو دوسش داری و بهش وابسته و یکی هست که دلت میخاد بهش تکیه کنی؟

وقتی حرف جدایی زدی چی گفت؟نیومد اصرار کنه برگرد؟نگفت درست میشم؟ قبول کرد مشکل داره یا ن؟

.