2777
2789

امشب شوهرم بهم گفت شرت کم نمیشه منو بچه هام راحت شیم 

هرچی تلاش کردم نتونستم از خدا مرگ بخام چون دوتا بچه کوچیک دارم

اینکه خوبه..

ببای من همین امشب به مامانم گفت جنازه‌ت بمونه تو این خونه بو بده گند بزنه من جمعت نمی کنم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحفه یه روزم بدون مادر نمیتونه بچه ها رو نگه داره حتی یه روزولش کن من بچه هام بزرگ شدن ولی بازم به ...

همیشه تو دعوا خودشو با اینجور حرفا خالی میکنه بعدش میگه مگه تو دعوا حلوا خیرات میکنن 

درک اینو نداره که چقد این مسائل روی روان و رابطه من تاثیر منفی میزاره

به خاطر چی بهش گفت اینو

چون زمین ارث مامانمو با این وعده که قراره بعدا خونه بزنه ب اسم مامانم بالا کشیده بود... سندشو زده بود به نام خودش.. بعد زد زیر حرفش خونه نزد به اسم مامانم..

مامانمم ازش خواست زمینشو بهش پس بده... اونم اینو گفت بهش...

نه من نه مامانم دل خوشی از بابام نداریم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مردا زیاد گوه میخورن تو کارتو کن و اونو به دید کارت بانکی ببین

متاسفانه موضوعی که هیچوقت نمیتونم هضمش کنم اینه 

از خودم بدم میاد وقتی نمیتونم حرفی که بهم میزنه به خودش برگردونمش یعنی به خاطر زندگیم جراتشو ندارم

هیچ چیزی باعث نمیشه... قبل بچه دار شدنم وقتی به مشکل میخوردم همچین آرزویی میکردم ولی الان قضیه فرق داره.. زندگی دوتا بچه به من وصله... ان شاءالله سایه پدرو مادر بالا سر همه بچه ها باشه