ایرانیم_ایرانیم مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 عنوان مسافرت عید نوروز کجارو پیشنهاد میدید خوووووشگلا | مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 29 پست قصد دارم عید بزنم بیرون البته بعد از شب قدر و... دوستدارم جایی برم که گرم باشه من غرب هستم منطقه کوهستانی سرد و برفی ایجاییی بگید که هم گرم باشه هم سر سبز هم با صفااا 1403/12/10 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4553 واقغا نیاز دارم ولی حیف که نمیشه ببرمت منو شوهرم خیییلی خوشبخت بودیم ولی با این حال اکثر وقتا ساکت ب ... 🤣😉بخصوص من قشنگ روحیت تغییر پیدا میکرد فدای سرت عزیزم قشنگ برو خوش بگذرون جای منم پر کن عررررر دلم مسافرت خواستتت چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️
lo333 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 2206 شما کدومشون رفتید؟ فکر کنم الان همون مناسب باشه وگرنه تو تابستون سفر به جنوب سخته من طاقت گرما ندار ... خودم که شیرازیم . گناوه . بوشهر رفتم ولی خب تعطیلات عید خیلی شلوغه اما اب و هواش خوبه عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد عشق نَبُود عاقبت ننگی بُوَد
ایرانیم_ایرانیم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 🤣😉بخصوص من قشنگ روحیت تغییر پیدا میکرد فدای سرت عزیزم قشنگ برو خوش بگذرون جای منم پر کن عررررر دلم ... انشالله که شرایط جور بشه هم شما برررری هم ما برررریم
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7449 جزیره های جنوب خصوصا قشم و ناز و هرمز😍خود بووووشهر جانهرمزگان چابهار🤩البته خب عید خیلی شلوغه آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
shokrgozar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 172 بخدا خیلیییی خوشحال شدم که به سفر فکر کردی و شاید جمله ای از حرفام تاثیر داشته ،سفر بخیر هموطن😂🙌👌💃 خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
ایرانیم_ایرانیم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 بخدا خیلیییی خوشحال شدم که به سفر فکر کردی و شاید جمله ای از حرفام تاثیر داشته ،سفر بخیر هموطن😂🙌👌 ... فداتم عزیزم راستش خیلی وقت بود که تصمیم داشتیم عید بریم مسافرت بعد از رو شدن خیانتش دیگه منصرف شده بودم قصد داشتم که دیگه باهاش جهنم هم نرم چه برسه مسافرت ولی با پست ها و نصیحت هاتون به خودم اومدم من فقط باید به فکر خودم باشم🫢
shokrgozar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 172 فداتم عزیزم راستش خیلی وقت بود که تصمیم داشتیم عید بریم مسافرت بعد از رو شدن خیانتش دیگه منصرف شده ب ... آفرین دختر باهوش👌😂👏👏👏 خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
gardeshgaran عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 122 عزیزم بهترین گزینه ات جنوبه!!ولی این نکته رو در نظر داشته باش هواش نهایتا تا اخر فروردین خوبهباز اگه خواستی شهر معرفی کنم بگو
ایرانیم_ایرانیم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 عزیزم بهترین گزینه ات جنوبه!!ولی این نکته رو در نظر داشته باش هواش نهایتا تا اخر فروردین خوبهباز اگه ... اره گلم تصمیم بر این شد که بعد از شب قدر و بعد از شب بیست و سوم بریم بندر گناه
ایرانیم_ایرانیم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 بیا سر رات منم ور دار با خودت ببر تولوخدا کاش میشد😀
gardeshgaran عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 122 کاش میشد😀 تو میتونی یه کوچولو مسیر رو کج کنی باهم میریم!
ایرانیم_ایرانیم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 تو میتونی یه کوچولو مسیر رو کج کنی باهم میریم! تنها که نمیرم با شوهرم و بچه هام قراره برم