2777
2789

یه نفر هست این خصوصیات رو داره 

نمی دونم خودشیفته س یا نه 

خواستگار دخترمه

خیلی مودب 

خوش صحبته 

ولی از خودش زیاد تعریف می کنه

میگه من وکیل نیستم ولی چند تا پرونده دارم 

راست میگه از قانون واقعا سردرمیاره وشغلش ورته تحصیلی ش هم میخوره 

خیلی زرنگ وباهوشه واقعا

وخودش هم زیاد میگه من تیز م

میگه من یه آلبوم دارم

با همه بازیگرا عکس داره 

وتو پیجس هست ولباس بازیگرا رو پوشیده اکثر جاها 

یه بار تو بحث با دخترم بهش گفته تو یه آدم معمولی هستی

ولی الات که اوایلش هست بسیار مهربان وزبان بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره برید نگاه کن من مادرشوهرم خیلی خود شیفته هست خب من که زیاد سروکار ندارم وبرام مهم نیست چی میگه ولی خب خیلی ها هستن اذیت میشن باید ببینی دخترت چه جوره براش مهمه اولویته وحتما حتما ارزش داره برید مشاوره حاذق وقت وهزینه بزارید

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

این آدم بهش میخوره بسیار کلاش باشه  ، من جات باشم تنها در صورتی دخترم رو میندازم توی دامن همچین آدمی که از دخترم متنفر باشم 🥴 خیلی ریسکیه همچین آدمی 

اگر دخترت اصرار به ازدواج داره بفرستشون مشاوره پیش از ازدواج و چیزایی که مشکوک هستید رو بگید بررسی کنن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خوشم نیومد از شخصیتش 

مثلا برا من عکس از بازیگرا و لباس پوشیدن اینطوری برام یه ادم ضعیفه که تقلید سرلوحشه‌

مونده به معیار خودتون ولی دقت کنین حتما

ایشالا خوشبخت ترین شه دخترتون 

به این خود شیفته نمیگن واقعیتای خودش رو میگه

وآقا تورو خدا یکم راهنمایی کن 

منم فک می کنم واقعیت رو میگه واقعا هم راست میگه 

فقط عصبانی میشه 

کلا طرف رو تخریب می کنه 

مخصوصا اگه توهین کنی بهش 

بله خودشیفته اس،و الان با دختر شما تومرحله لاو بامبینگ هستش تا نظر واعتماد شمارو جلب کنه ولی بعدش که جواب مثبتو دادین عقده ای بازیاشو شروع میکنه وشروع میکنه به تخریب وتحقیر و....،دلیل اینکه با بازیگرا عکسای زیاد داره اینکه خودشیفته ها عاشق اینن که با کسایی که ازلحاظ مالی واجتماعی لول بالا هستن دوست بشن...

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

خوشم نیومد از شخصیتش مثلا برا من عکس از بازیگرا و لباس پوشیدن اینطوری برام یه ادم ضعیفه که تقلید سرل ...

میدونه تو اکثر فیلم ها آیت آخه اگه با جایی وصل نیست 

مگه همه رو میزارن بره با اونا عکس بندازه یا لباسها اونا رو بپوشه همشون هم نوشته  ایفای نقش فلان 

ولی خیلی نقش های جزئی داشت 

ولز تو کارش فوق العاده موفق وآدم شجاعی هست 

قهرمان کشوری تو یه رشته ورزشی هست 

آدم خودشیفته معمولا مشاور خبره تشخیص میده یا باید یه مدت رفت و آمد داشت تا متوجه بشی که معمولا به راحتی متوجه نمیشی چون تا قبل این که طرف را به دست بیاره خیلی بالا پایینت میکنه، رفتاراش کلا متفاوت وقتی مطمئن شد به دستت آورده، لهت میکنه